GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρόβλεψη αποτελεσμάτων πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών Μαΐου 2019 στην Ξάνθη

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι κοντά και φίλος ο οποίος παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις στον δήμο Ξάνθης και με αφορμή τα πρόσ...


Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι κοντά και φίλος ο οποίος παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις στον δήμο Ξάνθης και με αφορμή τα πρόσωπα που ακούγετε ότι θα είναι επικεφαλής των παρατάξεων που θα συμμετάσχουν, μας έκανε πρόβλεψη με το ανάλογο βέβαια στοίχημα που θα είναι τσίπουρο. Αναφέρουμε την πρόβλεψη που μας έδωσε φίλος, πρώην αυτοδιοικητικός της Ξάνθης και ελπίζουμε να πιούμε τσίπουρο στην υγειά των αυτοδιοικητικών που θα πέσουν με τα μούρα στην μάχη του σταυρού.

Ο φίλος λοιπόν με βάση τις υποψηφιότητες λέει ότι θα είναι.

Μ. ΤΣΕΠΕΛΗΣ: 35%
Χ. ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ: 25%
Σ. ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ: 18%
Τ. ΤΕΦΡΩΝΙΔΗΣ:12%
Γ. ΚΟΛΛΑΡΟΣ:5%
ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ:10%

Άρα σύμφωνα με την σφυγμομέτρηση του εν λόγω φίλου, την Δεύτερη Κυριακή θα κονταροχτυπηθούν (στην κυριολεξία) αυτή την φορά οι δύο μισητοί πολιτικοί αντίπαλοι που ακούνε στο όνομα Τσέπελης και Δημαρχόπουλος.

Εδώ πλέον θα πρέπει να σημειωθεί ότι το σύστημα Κοντού μετά την δήλωση στήριξης Μέτιου υποθέτουμε ότι δεν θα εμπλακεί και φυσικά οι δύο άνδρες θα πρέπει να διοικήσουν τον δήμο ανάλογα με τις έδρες που θα πάρουν από τον πρώτο γύρω.

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί, όπως τόνισε ο φίλος πρώην αυτοδιοικητικός ότι τα πράγματα μέχρι το πρωτδικειο κανένας δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν γιατί ο φίλος δεν έβαλε μέσα στην σφυγμομέτρηση Ι. Καμαρίδη και Δ. Μπένη ο οποίος όπως μας λένε οι πληροφορίες μας κινείτε.

Αν όμως αυτά τα πρόσωπα καταλήξουν στο πρωτοδικείο τότε επιμένει ο φίλος ότι αυτά θα είναι τα ποσοστά που θα αποκομίσουν.