GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθησαν 2 διακινητές, με 20 μη νόμιμους μετανάστες στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής

Συνελήφθησαν στις (23-10-2018) το πρωί, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξη...


Συνελήφθησαν στις (23-10-2018) το πρωί, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) διακινητές, ένας 40χρονος ημεδαπός και ένας 18χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τον 18χρονο συνοδηγό του, τράπηκαν πεζοί σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν άμεσα και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω όχημα, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές, μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα, είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.