GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ένας Ξανθιώτης μέσω Κομοτηνής, στην 1η Πανελλήνια Έκθεση Μαχαιροποιών

Ο Γιάννης Γεκτίδης, κάτοικος Κομοτηνής τα τελευταία χρόνια, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, μαγεύτηκε από την μαχαιροποιία. Από μια ...


Ο Γιάννης Γεκτίδης, κάτοικος Κομοτηνής τα τελευταία χρόνια, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, μαγεύτηκε από την μαχαιροποιία. Από μια τέχνη που κόντεψε να εξαφανιστεί από τη χώρα μας και αναβιώνει, εξαιτίας της πίστης και του πείσματος ορισμένων ανθρώπων οι οποίοι δηλώνουν λάτρεις αυτής της τέχνης.

Όπως πληροφορούμαστε, τον Περασμένο Μάρτιο ιδρύθηκε ο Σύλλογος Μαχαιροποιών Ελλάδας, με στόχο την προώθηση της τέχνης αυτής και έκτοτε ξεκίνησαν διάφορες δράσεις προκειμένου να υπάρξει αμεσότητα στην επαφή της κοινωνίας με τους τεχνίτες του είδους, έτσι ώστε αυτό να γνωρίσει και πάλι άνθιση.

Στα πλαίσια όλης αυτής της προσπάθειας, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, διοργανώνεται στην Αθήνα και στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, 1η Πανελλήνια Έκθεση Μαχαιροποιών, στην οποία θα λάβει μέρος ίσως ως ο Μοναδικός από την ΑΜΘ, ο Γιάννης Γεκτίδης, παρουσιάζοντας τα όσα μπόρεσε να παράξει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, με πολύ κόπο, μεράκι και με ατελείωτες ώρες δουλειάς, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από το επιθυμητό.