GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Λαμία-Ξάνθη 0-0. Κι ο ένας βαθμός εκτός έδρας, είναι… πολύτιμος! Πρώτοι παίχτες Λισγάρας, Κασάδο και Ζίβκοβιτς

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν τη Δευτέρα στη Λαμία η ομώνυμη ομάδα και η Ξάνθη, καθώς έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) στην αναμέ...


Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν τη Δευτέρα στη Λαμία η ομώνυμη ομάδα και η Ξάνθη, καθώς έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) στην αναμέτρηση, που έριξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά από αυτήν τη μοιρασιά οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 2 βαθμούς στη Super League και υπερτερούν μόνο των Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ, ενώ από την πλευρά της η ομάδα της Θράκης έφτασε στους 6 και ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΛ.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά αλλά οι Ακρίτες πλησίασαν πρώτοι στο γκολ, όταν στο 9ο λεπτό ο Σαρπόνγκ έκανε ατομική προσπάθεια και σούταρε, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σαράνοφ.

Προϊόντος του χρόνου η Ξάνθη πήρε την κατοχή, βγήκε μπροστά και στο 23΄ ο γκολκίπερ της Λαμίας είπε «όχι» σε σουτ του Γέντρισεκ, ενώ στο 35΄ ο Σουλεϊμάν Οκάν είχε δοκάρι (οριζόντιο), σουτάροντας έξω από την περιοχή των γηπεδούχων.

Στο 44΄ η Ξάνθη έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία: σε εκτέλεση κόρνερ ο Λισγάρας ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Αντέτζο, πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε με το πόδι, για να καταλήξει η μπάλα στον Οκάν, ο οποίος προσπάθησε να την προωθήσει στο κενό τέρμα, αλλά δεν μπόρεσε.

Ένα λεπτό αργότερα, στη σέντρα του Σκόνδρα ο Καραγκούνης έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Αρκετά επιθετική στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Χάβου, πίεσε αρκετά κάνοντας τέσσερις τελικές σε διάστημα λίγων λεπτών. Στο 62΄ και το 64΄ ο Λισγάρας «κόντραρε» δύο επικίνδυνες προσπάθειες του Καραγκούνη, στο 65΄ μια κεφαλιά του Αναστασιάδη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η Ξάνθη φάνηκε απειλητική σε αυτό το διάστημα μόλις στο 72΄, όταν ο Σαράνοφ απέκρουσε κεφαλιά του Κασάδο, η μπάλα έφτασε στον Λισγάρα αλλά αυτός αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιλά, Ντουρίτσκοβιτς

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος 6): Σαράνοφ 7, Σκόνδρας 5 (85΄ Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο 5, Αναστασιάδης 7, Βάντερσον 7, Μπλάζιτς 7, Δημούτσος 5, Καραγκούνης 5 (73΄ Καραμάνος 3), Μπερτόγλιο 7, Επστάιν 6 (81΄ Μαστούρ), Μπαράλες 8.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς 7): Ζίβκοβιτς 7, Μπαξεβανίδης 5, Κασάδο 7, Λισγάρας 8, Σιλά 5, Καμαρά 5, Κοβάτσεβιτς 5 (67΄ Ντε Λούκας 3), Σαρπόνγκ 6, Καντά 4 (89΄ Αλμέιδα), Οκάν Σουλεϊμάν 4 (52΄ Ντουρίτσκοβιτς 2), Γέντρισεκ 6.