GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συλλήψεις στην Καβάλα για κατοχή ναρκωτικών και υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια

Συνελήφθη την 4-9-2018 το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 32χρονος ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε...


Συνελήφθη την 4-9-2018 το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 32χρονος ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 6,9 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Επίσης συνελήφθη την 4-9-2018 το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, 17χρονος ημεδαπός, διότι ασκούσε πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 47 είδη παρεμπορίου (γραφική ύλη, σημειωματάρια κ.α.), στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου και επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και η 34χρονη ημεδαπή, μητέρα του 17χρονου, κατηγορούμενη για παραμέληση της εποπτείας του.

Παράλληλα συνελήφθη την 4-9-2018 το βράδυ, στη Νέα Πέραμο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Καβάλας, 36χρονος αλλοδαπός, διότι ασκούσε πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 167 είδη παρεμπορίου (παιχνίδια, φακούς, μπαταρίες και ηλεκτρικές συσκευές) στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.