GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πώς θα μαζέψεις τα καλοκαιρινά ρούχα και θα τα αποθηκεύσεις γρήγορα και με ασφάλεια

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Ήρθε η εποχή που η δροσούλα απομακρύνει ολοένα και περισσότερο το ενδεχόμενο να φορέσεις τα καλοκαιρινά σ...


Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Ήρθε η εποχή που η δροσούλα απομακρύνει ολοένα και περισσότερο το ενδεχόμενο να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα. Οπότε, είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα αποθηκεύσεις και να βγάλεις τα φθινοπωρινά.

Για να το κάνεις σωστά, ακολούθησε τα tips μας!

Πλύνε τα ρούχα! Αδειασε όλα τα συρτάρια της ντουλάπας και πλύνε τα ρούχα. Οι λεκέδες, λίγο άρωμα που έχει απομείνει είναι εστία μικροβίων και μούχλας, οπότε βάλε τα ρούχα στο πλυντήριο.

Στέγνωσέ τα σωστά και δίπλωσέ τα καλά. Προτίμησε να τα ρολάρεις παρά να κάνεις τσακίσεις, που μπορούν να τσαλακώσουν το ρούχο για τα καλά.

Βοήθησε τα ρούχα να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους:
Αρωματικά φύλλα και σακουλάκια λεβάντας είναι ιδανικά για να κρατήσεις το σκόρο μακριά από τα ρούχα.

Επίλεξε το κουτί αποθήκευσης: Απόφυγε τις πλαστικές σακούλες που δεσμεύουν υγρασία και μούχλα και προτίμησε κουτιά αποθήκευσης ή συσκευασίες που κλείνουν με φερμουάρ. Βάλε ετικέτες μπροστά από κάθε κουτί και προτίμησε διαφανείς συσκευασίες για να μπορείς εύκολα και γρήγορα να τσεκάρεις τι υπάρχει μέσα.

Βάλε όλα τα ρούχα διπλωμένα στο κρεβάτι και χώρισέ τα σε κατηγορίες: Πουκάμισα, παντελόνια, φορέματα, και μην ξεχνάς σε μια ξεχωριστή συσκευασία να μπουν όλα τα αξεσουάρ μαζί.
Αν κάτι δεν το φόρεσες καθόλου φέτος, δεν θα το κάνεις του χρόνου κι ίσως πρέπει να το δωρίσεις.

Προσοχή, προσοχή: Τα παπούτσια θέλουν ειδική αποθήκευση, είτε στο κουτί τους, είτε με χαρτί για να μην χαλάει το σχήμα τους. Μην τα αμελείς.

Τέλος, ρούχα που έχουν φερμουάρ ή κουμπιά, καλό είναι να τα κλείνεις ως επάνω!