GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επίσκεψη του Γ.Γ. του ΥΠΠΕΘ Γ. Αγγελόπουλου σε Δημοτικά Σχολεία της Ξάνθης

Ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠ.Π.Ε.Θ., κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, επισκέφθηκε την Πέμπτη, το 15ο και το 20ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, τα οπο...


Ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠ.Π.Ε.Θ., κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, επισκέφθηκε την Πέμπτη, το 15ο και το 20ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, τα οποία λειτουργούν στον οικισμό Δροσερό του Δήμου Ξάνθης. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, πραγματοποίησε σύσκεψη με τους Συλλόγους Διδασκόντων και των δύο Δημοτικών Σχολείων παρόντων του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κ. Παν. Κεραμάρη, της Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, κ. Δήμητρας Ντομπρίκη και της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης, κ. Θεοδ. Γιαννώτα.


Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν το κτιριακό ζήτημα στα ανωτέρω δύο Δημοτικά Σχολεία και θέματα φοίτησης των μαθητών. Επιπλέον, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠ.Π.Ε.Θ. επισκέφθηκε το παρακείμενο 15ο Νηπιαγωγείο Ξάνθης. Τέλος, η επίσκεψή του ολοκληρώθηκε με τη συνάντησή του με τα μέλη του Πολιτιστικού- Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Δροσερού Ξάνθης «Η ΕΛΠΙΔΑ» και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου.