GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανακοίνωση του Δήμου Αβδήρων για το αγροτικό τιμολόγιο ρεύματος

Σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Δ.Ε.Η. (καταληκτική ημερομηνία ενεργειών η 30η Σεπτεμβρίου) διαδικασία για τη διατήρη...


Σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Δ.Ε.Η. (καταληκτική ημερομηνία ενεργειών η 30η Σεπτεμβρίου) διαδικασία για τη διατήρηση αγροτικού τιμολογίου ρεύματος καθώς και για θέματα που αφορούν υφιστάμενες δημόσιες γεωτρήσεις. Διαπιστώθηκε ότι παρ’ όλο που το τελευταίο τρίμηνο η προσέλευση των πολιτών στο τμήμα αγροτικής παραγωγής του δήμου για ιδιωτικές γεωτρήσεις (σχετικά με την ανωτέρω διαδικασία) είναι μεγάλη και συνεχής, εν τούτοις το ενδιαφέρον για τις δημόσιες γεωτρήσεις είναι ελάχιστο ως μηδαμινό.

Επισημαίνουμε στους χρήστες των δημόσιων γεωτρήσεων ότι η μη έγκαιρη ανταπόκρισή τους προς τη Δ.Ε.Η. δύναται να προκαλέσει τη μονομερή (από τη Δ.Ε.Η.) καταγγελία της μεταξύ σας σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος και τη διακοπή του αγροτικού τιμολογίου, χωρίς για το γεγονός αυτό να ευθύνεται σε καμία περίπτωση ο δήμος Αβδήρων. Επιπρόσθετα, ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση διακοπής του αγροτικού τιμολογίου με το οποίο μέχρι σήμερα χρεώνει η Δ.Ε.Η. τις δημόσιες γεωτρήσεις, λόγω μη έγκαιρης ανταπόκρισης των χρηστών, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρέμβασης από τον δήμο για την επανασύνδεση, αφού δεν αποτελεί αρμοδιότητά του.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι για τη διατήρηση του αγροτικού τιμολογίου στις δημόσιες γεωτρήσεις, θα πρέπει να ακολουθήσετε όσα αναφέρονται στο σχετικό έγγραφο που έχει αποστείλει η Δ.Ε.Η., προβαίνοντας παράλληλα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση βεβαίωσης περί υποβολής αίτησης για έκδοση ή ανανέωση ή τροποποίηση άδειας χρήσης ύδατος.

Για κάθε πληροφορία και τεχνική υποστήριξη, το τμήμα Αγροτικής Παραγωγής, Κτηνοτροφίας, Αλιείας και Γεωθερμίας του δήμου Αβδήρων θα βρίσκεται στη διάθεσή σας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.