GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φουτουρισμός, σταχτί τόνοι -Δείτε τις τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για το φθινόπωρο/χειμώνα

Το φθινόπωρο είναι εδώ και επιβάλλει ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών.


Το φθινόπωρο είναι εδώ και επιβάλλει ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών.

Πλέον, οι επιλογές ξεφεύγουν από το «κλασικό» αντίπαλο δίδυμο ξανθό-μελαχρινό και οι ιδέες για αποχρώσεις και διαφορετικούς τόνους είναι αμέτρητες.

Αυτή τη σεζόν αποφεύγουμε τις τετριμμένες επιλογές και θα γίνουμε πιο τολμηρές.

Είτε θέλετε μια δραστική αλλαγή είτε απλή ανανέωση για τη νέα σεζόν, το 2018 υπάρχει ένα color trend για κάθε γούστο.

Νέες τεχνολογίες και προϊόντα δίνουν την δυνατότητα να πειραματιστείτε ακόμα και στο σπίτι. Δημιουργικές και όμορφες οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών θα σας ενθουσιάσουν. Αυτές είναι οι μεγαλύτερες.

Φουτουριστικοί τόνοι
Οι τόνοι στα μαλλιά έχουν μια πιο φουτουριστική αίσθηση λόγω της ανάπτυξης των τόνερ τα τρία τελευταία χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι οι hairstylists είναι σε θέση να δουλέψουν με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο: έτσι βλέπουμε νέους τόνους και υπέροχους συνδυασμούς της μιας τάσης με την άλλη. Μεταλλικές λάμψεις στα μαλλιά αναμιγνύονται με παστέλ και δημιουργούν φρέσκα λουκ.

Ρετρό
Η επιρροή της δεκαετίας του ’70 στη μόδα, -με τα μαύρα και καφέ κομμάτια για το φθινόπωρο/χειμώνα- σημαίνει ότι οι γήινες αποχρώσεις είναι μαλακές, σχεδόν κίτρινες. Οι κεχριμπαρένιες αποχρώσεις στα μαλλιά επιστρέφουν. Από τις hot αποχρώσεις της σεζόν.

80s
Η δεκαετία του ’80 είναι, επίσης, ένα κυρίαρχο θέμα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα: το χρώμα γίνεται πολύ πλούσιο. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, βλέπουμε μωβ-κόκκινα και εξαιρετικά φωτεινά, neon κόκκινα.

Smoky Brunettes
Τα καστανά μαλλιά παίρνουν τώρα πιο σταχτί και γήινους τόνους. Αυτό που oι colorists αποκαλούν «flat amber».

Μοντέρνο γκρι
Η γκρίζα παλέτα είναι αγαπημένη των colorists που συνεχώς την εξερευνούν. Τα μαλλιά ανοίγουν και βάφονται με πολλά διαφορετικά μεταλλικά γκρι layers. To αποτέλεσμα είναι πολύ ιδιαίτερο.

Baby Balayage
Μια άλλη ενδιαφέρουσα τάση είναι η ανάμειξη baby lights με balayage. Kαι οι δύο τεχνικές χαρίζουν φυσικά και ομοιόμορφα ανοίγματα. Ο συνδυασμός τους έχει ως αποτέλεσμα περισσότερο χρώμα να συγκεντρώνεται στις άκρες.