GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δήμος Ξάνθης: Ζήτημα σεβασμού η διαφύλαξη των κοινόχρηστων υποδομών των πολιτών!

Θλίψη και απογοήτευση προκαλούν τα συχνά επεισόδια βανδαλισμού των κοινόχρηστων χώρων αναψυχής και κοινωνικοποίησης των παιδιών και...



Θλίψη και απογοήτευση προκαλούν τα συχνά επεισόδια βανδαλισμού των κοινόχρηστων χώρων αναψυχής και κοινωνικοποίησης των παιδιών και των γονέων, που παρατηρούνται στην πόλη μας. Στο πλαίσιο περιοδικών ελέγχων για τη συντήρηση των υποδομών σε κοινόχρηστους χώρους, συνεργεία του Δήμου Ξάνθης αποκατέστησαν φθορές σε παιδικές χαρές, οι οποίες γίνονται συχνά στόχος βανδαλισμού. Μαζί τους, από το πρωί, εκεί, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμάς Ηλιάδης και ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

Είναι λυπηρό και ταυτόχρονα τραγικό να προκαλούνται καταστροφές στην περιουσία των ίδιων των πολιτών της πόλης μας από τη «μανία» μιας μειοψηφίας. Ευτυχώς τέτοια περιστατικά εκδηλώνονται μεμονωμένα. Η διατήρηση της ποιότητας, της ασφάλειας και της άριστης λειτουργικότητας των παιδικών χαρών και των κοινόχρηστων χώρων δεν μπορεί να αποτελεί ζήτημα λήψης και επιβολής μέτρων παρά ζήτημα σεβασμού. Και σεβασμό προς τους κοινόχρηστους χώρους πρέπει να επιδείξουμε όλοι, καθώς αυτοί συνθέτουν το “μεγάλο μας σπίτι” που οφείλουμε να διαφυλάττουμε, να φροντίζουμε, να περιποιούμαστε, να προσέχουμε.