GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Παπαπέτρου «σφυρίζει» στην Ξάνθη

Ο Παπαπέτρου θα σφυρίξει την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΟΦΗ στην Ξάνθη κόντρα στην τοπική ομάδα, ενώ διαιτητή από την πρώτη κατηγορία ...


Ο Παπαπέτρου θα σφυρίξει την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΟΦΗ στην Ξάνθη κόντρα στην τοπική ομάδα, ενώ διαιτητή από την πρώτη κατηγορία της UEFA επέλεξε η ΚΕΔ για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα.

Η ΚΕΔ έστειλε όπως αναμενόταν ξένο διαιτητή για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Superleague κι ο εκλεκτός προέρχεται από τη Φινλανδία. Ο λόγος για τον διεθνή, από την 1η κατηγορία της UEFA, Ματίας Γκεστράνιους, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μίκο Αλκάρε, Ρίκου Βιρεαουβούρι, 4ος ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο εκ των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Φερνάνο Μάριν.

O 40χρονος ρέφερι είναι διεθνής από το 2011 κι έχει «σφυρίξει» σχεδόν αποκλειστικά αγώνες του Europa League. Μάλιστα βρέθηκε κατά το παρελθόν στον δρόμο τόσο της ΑΕΚ, στο περσινό 2-2 με τη Ριέκα, όσο και του ΠΑΟΚ, στο μεγάλο διπλό του Ντόρτμουντ (0-1) και στο 6-1 με τη Ντιναμό Μινσκ. Επιπλέον πριν δύο χρόνια είχε διευθύνει το Άλκμααρ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0.

Από εκεί και πέρα την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό θα διευθύνει ο Μανώλης Σκουλάς, ενώ το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός ο Γιώργος Τζοβάρας.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 4ης αγωνιστικής:
Ατρόμητος-Λάρισα: Βρέσκος (Ευθυμιάδης, Κωσταράς, 4ος Λάμπρου)
Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης: Σέζος (Σάββας, Δημόπουλος, 4ος Κουμπαράκης)
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης: Γρατσάνης (Κολοσιώνης, Καλαμπόκης, 4ος Ευαγγέλου)
Ξάνθη-ΟΦΗ: Παπαπέτρου (Κουρομπύλια, Ακρίβος, 4ος Φωτιάδης)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Γκεστράνιους (Αλκάρε, Βιρεαβουόρι, 4ος Τζήλος)
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός: Τζοβάρας (Κωνσταντόπουλος, Μπούξμπαουμ, 4ος Τσαμούρης)
Παναιτωλικός-Λαμία: Μανούχος (Πετρόπουλος, Τριανταφύλλο, 4ος Κοτσάνης)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός: Σκουλάς (Σπυρόπουλος, Κωνσταντίνος, 4ος Τάσης)