GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άρης Με… Ψυχή, Πήρε Στα Πέναλτι Την Πρόκριση

Περισσότεροι από 2000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο του ΑΟΞ για να παρακολουθήσουν την ιστορική στιγμή του Άρη Αβάτου και το παιχνίδι μ...


Περισσότεροι από 2000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο του ΑΟΞ για να παρακολουθήσουν την ιστορική στιγμή του Άρη Αβάτου και το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ένα παιχνίδι που χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από 120’ λεπτά και τη διαδικασία των πέναλτι για να βγει νικήτρια η ομάδα που συνεχίζει στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος κερδίζοντας το εισιτήριο για τους ομίλους. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών μετά από ένα δυναμικό παιχνίδι με την ομάδα του Μαραντά να είναι εμφανώς ανώτερη στο α’ μέρος, διάστημα στο οποίο άνοιξε το σκορ, ενώ ο Πλατανιάς ανέβηκε στην επανάληψη κι έφτασε στην ισοφάριση. Στο 21’ ο Δόντσος με πέναλτι έκανε το 1-0 ενώ στο 29’ ακυρώθηκε γκολ του Μ. Μελισσόπουλου με κεφαλιά ως off side σε μία φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι. Στο 58’ και μετά τη νέα διπλή διαμαρτυρία στον α’ βοηθό κ. Κουβαλάκη, για περιπτώσεις off side, ο Παπανικολάου κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο φινάλε εντυπωσιακά ο Αμουτζάκης έσωσε την εστία του σε προσπάθεια του Πλατανιά ενώ νωρίτερα ο Σαρηγιαννίδης είχε απειλήσει με δυνατό διαγώνιο σουτ. Στα πέναλτι ευστόχησε ο Σιχλοιμίρης, αστόχησε ο Σαρηγιαννίδης, σκόραρε ο Λαζαρίδης, ο Κουτσούμπας και ο Δόντσος, ενώ ο Αμουτζάκης ήταν η μορφή των στιγμών που έκριναν το παιχνίδι σταματώντας δύο πέναλτι! Πανάξια και παλληκαρίσια η νέα χρυσή σελίδα της ιστορίας του Άρη Αβάτου!

Ο Δραμινός Κωνσταντίνος Πουλικίδης διηύθυνε το ματς, με βοηθούς τους Κουβαλάκη και Τσακίρη, ενώ Παρατηρτής διαιτησίας ήταν ο Βασίλης Γαβριηλίδης της ΕΠΣ Θράκης

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Μελισσόπουλος Μιχ., Σαρηγιαννίδης, Δόντσος, Κοτόπουλος, Γκέκας. Σαν αλλαγή μπήκαν οι Λαζαρίδης, Βαφειάδης και Σιχλοιμίρης ενώ στην 18άδα ήταν και οι Παπαδιώτης, Κατσαρέας, Ζωσιμίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γκότ, Κόρτσμαν, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Μποσκέτι, Τσαμούρης, Ποζατζίδης Χ. (46’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπιανκόνι, Κουές (46’ Ποζατζίδης Στ.), Νίλλι, Παπανικολάου.