GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Μητροπολίτης Ξάνθης τέλεσε τον αγιασμό στα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς

Την Τρίτη 11η Σεπτεμβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, επισκέφθηκε πλειάδ...


Την Τρίτη 11η Σεπτεμβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, επισκέφθηκε πλειάδα σχολείων του Νομού Ξάνθης Γυμνασίων και Λυκείων, όπου τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με την παρουσία και των εντιμοτάτων Αρχόντων του Τόπου.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων στις Πατρικές Του Ευχές προς τους Μαθητές τόνισε:

«Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει σήμερα, ημέρα χαράς και ελπίδας διότι κάτι καινούργιο ξεκινά. Η σημερινή ημέρα είναι αφορμή για όνειρα, στόχους, οραματισμούς. Κάθε τι καινούργιο γεννά την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Για να προοδεύσουμε στην πορεία της ζωής, χρειάζεται να μοχθήσουμε και να κοπιάσουμε. Απαιτείται η δική μας ουσιαστική προσπάθεια και συμμετοχή. Η πίστη και το όραμα.

Ο Χριστός μέσα σε μία κοινωνία που βυθίζεται στο σκοτάδι της αβεβαιότητας μας στηρίζει με τον λόγο του «έχετε θάρρος, εγώ είμαι κοντά σας, μη φοβάστε». Με αφοβία, λοιπόν, με θάρρος και ελπίδα εύχομαι με όλη μου την καρδιά η νέα σχολική χρονιά να είναι ευλογημένη, δημιουργική και καρποφόρα».