GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πένθος για τον Ντέμη Νικολαΐδη

Βαρύ πένθος για τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ Ντέμη Νικολαΐδη και την σύζυγό του, Δέσποινα Βανδή. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κ...


Βαρύ πένθος για τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ Ντέμη Νικολαΐδη και την σύζυγό του, Δέσποινα Βανδή. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και πρόεδρος της στη συνέχεια, έχασε χθες τα ξημερώματα τον πατέρα του Γιώργο, που άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης.

Ο γιος του Ντέμης, βρισκόταν συνέχεια κοντά του, καθώς ήρθε αμέσως από την Αθήνα.

Το ίδιο έκανε την περασμένη εβδομάδα και η σύζυγός του Δέσποινα Βανδή, μαζί με τα δυο παιδιά τους, τον Γιώργο (έχει πάρει το όνομα του συγχωρεμένου παππού του) και την Μελίνα.

Η κηδεία θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα Πέμπτη, στο χωριό Πεύκα της Αλεξανδρούπολης, που είναι το χωριό της οικογένειας Νικολαΐδη και βρίσκεται το σπίτι όπου για αρκετό χρονικό διάστημα έμεναν οι γονείς του Ντέμη.