GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έκκληση για σχολικά βοηθήματα από το Πολυκοινωνικό Δήμου Αλεξανδρούπολης

Ο Πρόεδρος του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Γερακόπουλος Χρήστος και τα μέλη του Δ.Σ., με την έναρξη της νέας σχολικ...


Ο Πρόεδρος του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Γερακόπουλος Χρήστος και τα μέλη του Δ.Σ., με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχονται στους καθηγητές και στους γονείς τους καλή σχολική χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο για όλους.

Κάνουμε έκκληση σ’ όσους μαθητές δεν χρειάζονται τα παλιά τους σχολικά βοηθήματα, τσάντες, κασετίνες και λοιπά σχολικά είδη, καθώς επίσης , αθλητικές φόρμες και παπούτσια να τα φέρουν στο σχολείο ή στο ‘’ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ’’ Καρτάλη 2, προκειμένου να δοθούν σε μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών , που τα έχουν απόλυτη ανάγκη και δεν μπορούν να τα αγοράσουν.

Δεχθείτε για ακόμη μια φορά τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για τη πολυετή συνεργασία μας και την αμέριστη συμπαράσταση σας, στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τέτοιες αξιέπαινες ενέργειες δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία σε ανθρώπους που ζουν στα όρια της εξαθλίωσης ότι αύριο θα έρθει μια καλύτερη μέρα γι’ αυτούς και τα παιδιά τους και το σπουδαιότερο να αισθάνονται ότι δεν είναι μόνοι.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ……

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ