GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αυγενάκης από Καβάλα: «Η ανάκτηση της εμπιστοσύνης της χώρας είναι προτεραιότητα της επόμενης Κυβέρνησης της ΝΔ»

«Η ΝΔ έχει εξαγγείλει ένα μείγμα πολιτικής που στηρίζεται στη μείωση των φόρων και των εισφορών και όχι σε παροχές που στοχεύουν στην ...


«Η ΝΔ έχει εξαγγείλει ένα μείγμα πολιτικής που στηρίζεται στη μείωση των φόρων και των εισφορών και όχι σε παροχές που στοχεύουν στην ψηφοθηρία», δήλωσε από την Καβάλα όπου βρέθηκε απόψε, Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα ενόψει της 83ης ΔΕΘ.

Ο κ. Αυγενάκης, ως βασικός ομιλητής της κεντρικής εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Καβάλας στο Ξενοδοχείο «Γαλαξίας», δήλωσε: «Η ΝΔ σύσσωμη έχει επιδοθεί σε μια εκστρατεία ενημέρωσης και επικοινωνίας, εκ του σύνεγγυς με τις τοπικές κοινωνίες, ζητώντας από τους πολίτες να γίνουν ενεργοί και συμμέτοχοι στις πολιτικές που θα διαμορφώσουν την επόμενη μέρα στη χώρα μας».

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε : «Η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, είναι ο βασικός άξονας της πρότασης μας που θα αντικαταστήσει τον νόμο Κατρούγκαλου, τον οποίον θα καταργήσουμε γιατί πλήττει πρωτίστως τους εργαζομένους. Ο κ. Μητσοτάκης εξήγγειλε μια απολύτως κοστολογημένη δέσμευση που θα δώσει τα αναγκαία κίνητρα για τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης. Η ΝΔ θα μειώσει για όλους τους εργαζομένους και τους εργοδότες τις ασφαλιστικές εισφορές στο 15% από 20% που είναι σήμερα. Και όταν λέμε ότι αυτή η μείωση θα ισχύσει για όλους τους εργαζομένους, το εννοούμε. Θα ισχύσει για τους μισθωτούς, όσο βέβαια και για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Και αυτό θα γίνει με ορίζοντα τετραετίας».



Αναφερόμενος στη δήθεν έξοδο από τα Μνημόνια που ευαγγελίζεται και κομπάζει ο κ. Τσίπρας, επεσήμανε: «Η χώρα όχι μόνον δεν έχει ξεφύγει από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, αλλά σήμερα βρίσκεται σε πολύ επικίνδυνο σημείο. Τελείωσε το τρίτο πρόγραμμα, αλλά η χώρα βρίσκεται επί ξύλου κρεμάμενη, διότι δεν έχει επί της ουσίας πρόσβαση τις αγορές. Είναι τραγική η αποτυχία του κ. Τσίπρα και βαριά η προσωπική του ευθύνη που δεν αξιοποίησε το τρίτο πρόγραμμα για να κάνει αυτό που έκαναν όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Γι’ αυτό λέμε ότι θα εγκληματήσει αν υποσχεθεί πάλι “λαγούς με πετραχήλια”, που όλοι ξέρουν ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει», ενώ καταληκτικά δήλωσε: «Η ανάκτηση της εμπιστοσύνης της χώρας είναι η πρώτη προτεραιότητα για την επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό ο κ. Αυγενάκης δήλωσε: «Ζούμε στη σκιά των «περήφανων» διαπραγματεύσεων της Κυβέρνησης, οι οποίες φέρνουν τραγωδίες στη χώρα μας. Η Κυβέρνηση έφερε τη χειρότερη συμφωνία. Μια συμφωνία, η οποία συνιστά μη αποδεκτή εθνική υποχώρηση, δεσμεύει ουσιαστικά τη χώρα μας και θίγει τα εθνικά μας συμφέροντα και προσβάλλει την ιστορία μας. Η ΝΔ θα καταψηφίσει αυτή τη συμφωνία. Θέλουμε λύση στο θέμα αυτό. Θέλουμε σταθερότητα στα Βαλκάνια. Θέλουμε ειρήνη και σχέσεις συνεργασίας και αλληλεγγύης με τους γείτονες μας. Αλλά αυτό προϋποθέτει σχέσεις ειλικρινείς και χτισμένες σε στέρεες βάσεις και επιβάλλει μια λύση που δεν θα θίγει τα εθνικά μας συμφέροντα».

Κορύφωση των δράσεων του Κόμματος σε ολόκληρη την Β. Ελλάδα θα αποτελέσει η ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στις 8:00μ.μ..