GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κ. Αλεξανδρής: «Κύριε δήμαρχε Αλεξανδρούπολης δεν δικαιούστε να μιλάτε για έργο και αχαριστία»

Με ανάρτηση του στο fb ο Κώστας Αλεξανδρής, πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Έβρου, κάνει ευθεία επίθεση στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης...


Με ανάρτηση του στο fb ο Κώστας Αλεξανδρής, πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Έβρου, κάνει ευθεία επίθεση στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη, κατηγορώντας τον, ότι έχει προσφέρει ελάχιστα στην περιοχή των Φερών όλα αυτά τα οκτώ χρόνια της διοίκησης του Καλλικαρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα, τον κατηγορεί ότι όχι μόνο δεν έχει δημιουργήσει έργο αλλά έχει «εξαφανίσει οράματα και κόπους» ανθρώπων που δημιούργησαν τα προηγούμενα χρόνια υποδομές τουρισμού και ανάπτυξης στην περιοχή των Φερών.


Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Κώστα Αλεξανδρή:

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε τον δήμαρχο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ να ασκεί το γνωστό του παιχνίδι. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί αφήνει υπονοούμενα και κατηγορίες για υποκινούμενες διαμαρτυρίες που έχουν ως σκοπό να υποσκάψουν το έργο της δημοτικής αρχής και ότι οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Φερών είναι οι πιο κερδισμένοι και δεν πρέπει να είναι αχάριστοι . ( δηλώσεις στην δημοσιογράφο Χριστίνα Κουματσίδου , Δέλτα τηλεόραση , δημοτικό συμβούλιο )

Ο δήμαρχος θα πρέπει να κατανοήσει ότι δεν έχει το δικαίωμα να διαχωρίζει τους δημότες του δήμου του σε Φεριώτες κ Αλεξάνδρουπολίτες , υποτίθεται ότι έχει ένα δήμο που ο κάτοικος του πέπλου έχει ίδια δικαιώματα κ υποχρεώσεις με έναν στην Αλεξ/πολη.

Θέλουμε να θυμίσουμε στον δήμαρχο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ οτι το έργο που επί 8 ολόκληρα χρόνια εγκαινιάζεται , είναι ακόμη στα χαρτιά και ότι εξαιτίας κωλυσιεργιών,για τις οποίες εμείς ως πολίτες δεν έχουμε απολύτως καμία ευθύνη,πληρώσαμε ως δημότες 540.000€ τοκοχρεωλύσια για ένα έργο που,επαναλαμβάνουμε,είναι ακόμη στα χαρτιά!!

Ο δήμαρχος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ξεχνά ότι αυτό το αναπτυξιακό έργο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες ολόκληρης της περιοχής του Νοτίου Έβρου και δεν αφορά μόνον την δημοτική ενότητα Φερών , όπως επικαλείται. Όσο για το έργο που έχει επιτελέσει στην δημοτική ενότητα Φερών αφήνουμε να το κρίνουν οι αχάριστοι φεριώτες , αυτοί που πάνε με τις μερσεντές στα χωράφια ,αυτοί που δεν μπορούν να περπατήσουν στους δρόμους από τις λακκούβες,αυτοί που στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο σε κοντέινερ. Είναι τόσα πολλά τα έργα σας που πραγματικά δεν ξέρουμε ποιο πρώτα να σας θυμίσουμε !!!

Να σας θυμίσουμε ότι οχτώ ολόκληρα χρόνια δεν κάνατε ούτε καν για τα μάτια ένα δημοτικό συμβούλιο στις Φέρες ;

Να σας θυμίσουμε τις παρεμβάσεις σας για το έργο του μελισσοκομείου που και τότε μας κατηγορούσατε και τώρα τρέχετε και βγαίνετε φωτογραφίες για ένα έργο το οποίο είχατε με μανία πολεμήσει!! ( ακόμη θυμόμαστε την στημένη σύσκεψη στο αμφιθέατρο )

Να σας θυμίσουμε τις υποδομές που είχαμε ως Δήμος Φερών σε μηχανολογικό εξοπλισμό ;
Να σας θυμίσουμε τον θρησκευτικό τουρισμό της περιοχής μας ;
Να σας θυμίσουμε τον αγροτουρισμό ;
Να σας θυμίσουμε το περίφημο Δελτα του Έβρου ;
Να σας θυμίσουμε τις βαρκάδες ;
Να σας θυμίσουμε το τουριστικό κέντρο ;
Να σας θυμίσουμε τις ξεναγήσεις ;
Να σας θυμίσουμε τους εργαζόμενους ;

Μέσα σε 8 χρόνια καταφέρατε να εξαφανίσετε, λεωφορεία, επισκέπτες, βάρκες, τουριστικό κέντρο , εργαζόμενους και προπαντός να εξαφανίσετε οράματα και κόπους ανθρώπων που αγάπησαν και αγωνίστηκαν για αυτόν τον τόπο .

Κύριε δήμαρχε Αλεξανδρούπολης δεν δικαιούστε να μιλάτε για έργο και αχαριστία, από τον πρώην δήμο Φερών πήρατε περισσότερα από ότι δικαιούστε και προσφέρατε ελάχιστα.»