GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αξιοποιήστε τη δυνατότητα που σας δίνεται να ενημερωθείτε από εξειδικευμένους επιστήμονες για θέματα άνοιας και να εξεταστείτε μέσω τεστ μνήμης, στα πλαίσια της πρόληψης ή και της έγκαιρης διάγνωσης

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμου, η οποία ξεκίνησε το 2012 και πλαισιώθηκε από νέους κοι...


Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμου, η οποία ξεκίνησε το 2012 και πλαισιώθηκε από νέους κοινωνικούς επιστήμονες, άρτια καταρτισμένους, δραστήριους και αποφασισμένους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας, μέσα από τον φιλανθρωπικό οργανισμό ‘ΑΠΟΣΤΟΛΗ’ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η ολοκληρωμένη μονάδα νόσου Alzheimer ‘ΚΑΡΕΛΛΕΙΟ’, φιλοξενείται την 19η και 20η Σεπτεμβρίου, στην Ξάνθη, λίγες ημέρες μετά την βράβευση της για την μέχρι τώρα δράση της.


Η αγαστή – κυρίως όμως αποτελεσματική για την τοπική κοινωνία- συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου με τον φιλανθρωπικό οργανισμό ‘ΑΠΟΣΤΟΛΗ’ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, δίνει για μια ακόμη φορά τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να αξιοποιήσουν, δωρεάν, τις επιστημονικές γνώσεις των στελεχών της μονάδας μέσω της ενημέρωσης αλλά και με τη διενέργεια τεστ μνήμης για όσους είναι ή έχουν υπερβεί το 60ο έτος της ηλικίας τους.

Την Τετάρτη 19η Σεπτεμβρίου 2018, το απόγευμα στις 19:00, στην αίθουσα ‘Β. Τσουδερου’ (καπναποθήκη Π) του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, με την είσοδο ελεύθερη για όλους, η διευθύντρια της ολοκληρωμένης μονάδας Alzheimer ‘ΚΑΡΕΛΛΕΙΟ’ κ. Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, η ψυχολόγος κ. Ηλιάνα Χρυσικάκου και ο κοινωνικός λειτουργός κ. Βακουφάρης Κωνσταντίνος, θα ενημέρωσαν αναλυτικά όλους τους ενδιαφερόμενους- ασθενείς, συγγενείς, φροντιστές ασθενών-, έδωσαν κατευθύνσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα που προβληματίζουν.

Την Πέμπτη 20η Σεπτεμβρίου 2018, από τις 9:00 το πρωί, στο Κοινωνικό Ιατρείο της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης, στην πλατεία Μητροπόλεως, θα γίνονται τα δωρεάν τεστ μνήμης.

Στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου φιλοξενήθηκαν και ενημέρωσαν για τις δράσεις του διημέρου, την Τετάρτη 19η Σεπτεμβρίου 2018, η διευθύντρια της μονάδας ‘ΚΑΡΕΛΛΕΙΟ’ κ. Α. Ευθυμιοπούλου, η ψυχολόγος κ. Η. Χρυσικάκου, ο κοινωνικός λειτουργός κ. Κ. Βακουφάρης και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου, Αρχιμανδρίτης π. Σωφρόνιος Γκουτζίνης.

Όλοι τους προέτρεψαν τους συμπολίτες να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που τους δίνεται να ενημερωθούν από εξειδικευμένους επιστήμονες για θέματα άνοιας και εξεταστούν, μέσω τεστ μνήμης, στα πλαίσια της πρόληψης ή και της έγκαιρης διάγνωσης.