GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



7 μυστικά για… σαρκώδη χείλη

Σε όλες και κυρίως σε όλους αρέσουν τα σέξι, ζουμερά χείλη. Ακόμα κι αν δεν είσαι η Αντζελίνα Τζολί, το να έχεις εξίσου σέξι χείλη δεν...


Σε όλες και κυρίως σε όλους αρέσουν τα σέξι, ζουμερά χείλη. Ακόμα κι αν δεν είσαι η Αντζελίνα Τζολί, το να έχεις εξίσου σέξι χείλη δεν είναι ακατόρθωτο. Αρκεί να ακολουθήσεις μερικά μικρά tips.

1. Απολέπισε με μια πετσέτα ή μια οδοντόβουρτσα
Η απολέπιση των χειλιών είναι η ιδανική αρχή για να αποκτήσεις υπέροχα σαρκώδη χείλη. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα αποκαλύπτοντας τα πιο μαλακά χείλη από κάτω. Η απολέπιση δίνει μια προσωρινή αλλά ελαφρώς πρησμένη εμφάνιση στα χείλη, η οποία τα κάνει να δείχνουν γεμάτα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό προϊόν απολέπισης χειλιών αλλά την ίδια ακριβώς δουλειά κάνει και οποιαδήποτε πετσέτα ή οδοντόβουρτσα. Εναλλακτικά, φτιάξε το δικό σου προϊόν απολέπισης με ζάχαρη και μέλι. Τρίψε απαλά την βρεγμένη πετσέτα/οδοντόβουρτσα κατά μήκος των χειλιών σου για μερικά λεπτά και θα παρατηρήσεις μεγάλη διαφορά.

2. Ζωγράφισε το περίγραμμα ακριβώς έξω από την φυσική γραμμή των χειλιών σου
Αυτό χρειάζεται λίγη πρακτική. Πολλές γυναίκες δεν χρησιμοποιούν περίγραμμα χειλιών σήμερα, αλλά είναι ένας τρόπος για να μοιάζουν τα χείλη σου πιο μεγάλα. Ζωγράφισε το περίγραμμα ακριβώς έξω από τη φυσική τους γραμμή. Μην απομακρυνθείς πολύ από το φυσικό σου χείλος γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο καλό. Καλύτερα να το δοκιμάσεις μερικές φορές στο σπίτι μέχρι να το συνηθίσεις και να αισθανθείς αρκετά έτοιμη να το φορέσεις έξω.

3. Χρησιμοποίησε λίγο concealer για να «σβήσεις» τη γραμμή γύρω από τα χείλη
Το concealer βοηθάει να κάνεις τη γραμμή τη γραμμή έξω από τα χείλη σου να δείχνει πιο φυσική. καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ωστόσο ελάχιστη ποσότητα concealer. με ένα μικρό βουρτσάκι ταμπονάρησε ελάχιστο concealer γύρω από το περίγραμμα των χειλιών σου και έπειτα βάλε πούδρα.

4. Γέμισε τα χείλη σου με κραγιόν
Μετά το περίγραμμα χειλιών, θα πρέπει να τα γεμίσεις» προσεκτικά με κραγιόν. Μπορείς να το κάνεις κατευθείαν από το κραγιόν ή με ένα βουρτσάκι. Αν σε βολεύει στέγνωσέ τα με μια χαρτομάντηλο (το λεγόμενο χάρτινο φιλί) και πέρνα μια δεύτερη στρώση κραγιόν για να σιγουρευτείς ότι θα διαρκέσει περισσότερο.

5. Άπλωσε λίγο λιπ γκλος στο κέντρο των χειλιών σου
Αυτό το μικρό μυστικό μπορεί πραγματικά να δώσει άλλο όγκο στα χείλη σου. Μην περνάς όλο σου το χείλος με λιπ γκλος. Αντίθετα, βάλε ελάχιστη ποσότητα στο κέντρο των χειλιών σου και ειδικά στο κάτω χείλος. Δημιουργεί την ψευδαίσθηση πολύ γεμάτων χειλιών. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα χρωματιστό λιπ γκλος που ταιριάζει με το κραγιόν σου ή και ένα διάφανο. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

6. Φάε κάτι καυτερό
Τα καυτερά φαγητά είναι επίσης ένας αράγοντας που μπορεί να «φουσκώσει» για λίγο τα χείλη σου. Ένα γεύμα στο αγαπημένο σου μεξικάνικο εστιατόριο σίγουρα έχει αυτή την επίδραση στα χείλη σου και απλά δε το έχεις προσέξει. Εντάξει αν δεν είσαι φαν της καυτερής πιπεριάς, μην αγχώνεσαι, την ίδια δουλειά κάνει και η κανέλα…

7. Φίλα περισσότερο
Είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να αποκτήσεις σαρκώδη, ζουμερά χείλη, έστω και για λίγο. Η υπερβολική αιμάτωση των χειλιών σου όταν φιλιέσαι μπορεί να τα διογκώσει ελαφρώς για λίγη ώρα. Οπότε, αν βαριέσαι όλα τα υπόλοιπα τρικ, ίσως να προτιμήσεις να φιλιέσαι συχνότερα και περισσότερο!