GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 4 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων

Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχ...


Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχείο Δήμου Αβδήρων) στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση του πρακτικού ΙΙ ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωση του ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ» (εισηγητής: Δήμαρχος).

Έγκριση του πρακτικού IV ελέγχου επικαιροποιημένων δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωση του ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «Ανέγερση κτιρίου πολλαπλών χρήσεων στον οικισμό Π. Ζυγού του Δήμου Αβδήρων» (εισηγητής: Δήμαρχος).

Καθορισμός όρων φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου στον οικισμό Πόρτο Λάγος για τουριστική εκμετάλλευση (εισηγητής: Μαυρομάτης Δημήτριος, Νομικός Σύμβουλος του Δήμου).

Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για επεκτάσεις ΦΟΠ σε οικισμούς του Δήμου (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία, Προϊσταμένη των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών).