GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθη 33χρονος με 13 μη νόμιμους μετανάστες στον νομό Ξάνθης

Συνελήφθη στις (21-9-2018) το πρωί, στον νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 33χρονος αλλοδαπός διακ...


Συνελήφθη στις (21-9-2018) το πρωί, στον νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 33χρονος αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στον κόμβο Βανιάνου, το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κατευθύνθηκε προς τον οικισμό Πετροχωρίου, όπου προσέκρουσε σε συρμάτινη περίφραξη αγροτεμαχίου και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Ακολούθως, ο οδηγός μαζί με τον 33χρονο συνοδηγό του οχήματος, τράπηκαν πεζή σε φυγή, ενώ μετά τις έρευνες των αστυνομικών στην περιοχή συνελήφθη ο 33χρονος.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.