GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χειροπέδες σε 19χρονο που βρέθηκε με χιλιάδες βίντεο παιδικής πορνογραφίας

Η αστυνομία κατέσχεσε από το σπίτι του νεαρού Έλληνα στην Ξάνθη τέσσερις σκληρούς δίσκους από δύο υπολογιστές και ένα smartphone

Η αστυνομία κατέσχεσε από το σπίτι του νεαρού Έλληνα στην Ξάνθη τέσσερις σκληρούς δίσκους από δύο υπολογιστές και ένα smartphone

Χειροπέδες σε έναν 19χρονο Έλληνα για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Σε βάρος του 19χρονου συλληφθέντα σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος , δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού N.C.M.E.C. (National Center for Missing and Exploited Children) που εδρεύει στις Η.Π.Α, σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκε στην ελληνική επικράτεια, χρήστης του διαδικτύου, που κατείχε και είχε πρόσφορα προς διαμοιρασμό αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα ανωτέρω στοιχεία τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, ενώ από την άμεση ψηφιακή – διαδικτυακή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι μέρος των επίμαχων ηλεκτρονικών ιχνών αντιστοιχούν σε σύνδεση καταχωρημένη στην οικία του 19χρονου σε περιοχή της Βορείου Ελλάδος.