GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 14 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Την 4η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλ...


Την 4η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).


Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια τριών (3) ηλεκτρικών τετράτροχων οχημάτων για τις ανάγκες του Δήμου Ξάνθης (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).

Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια οικοδομικών, μονωτικών υλικών και έτοιμου σκυροδέματος» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).

Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια Χρωμάτων» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).

Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια ειδών υγιεινής – υδραυλικών εγκαταστάσεων & εγκαταστάσεων δικτύων ύδατος» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).

Έγκριση του από 22-8-2018 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο: «Προμήθεια γεωδαιτικού σταθμού με πλήρες σετ παρελκομένων» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης Πρόεδρος Επιτροπής).

Έγκριση του από 28-8-2018 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά την υπηρεσία «Ανάθεση υπηρεσιών διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς από οικισμούς του Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης Πρόεδρος Επιτροπής).

Έγκριση του από 17-8-2018 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο: «Προμήθεια Αθλητικού Εξοπλισμού (και συγκεκριμένα ενός πλήρους συστήματος ηλεκτρονικών πινάκων αποτελεσμάτων – ηλεκτρονικών χρονομέτρων επίθεσης 24΄΄- 14΄΄και ενός ζεύγους κυλιόμενων μπασκετών δαπέδου)» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης Πρόεδρος Επιτροπής).

Έγκριση του από 16-7-2018 πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο: « «Έλεγχος, επανέλεγχος και πιστοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων των δημοτικών κτιρίων, σχολείων και αθλητικών κέντρων του Δήμου Ξάνθης, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ HD 384» (εισηγητής Γεώργιος Γουναρίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).

Κατάρτιση όρων εκποίησης δημοτικής έκτασης αγροκτήματος Λαμπρινού Δήμου Ξάνθης συνολικής έκτασης 1711,17τμ (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).

Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή ταχυδρομικών τελών (εισηγήτρια Ευαγγελία Ρεκάρη).

Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή δαπανών μετάβασης και διαμονής υπαλλήλων (εισηγητής Χαράλαμπος Θεοδοσάκης).

Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή ταχυδρομικών τελών (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη).

Λήψη απόφασης για την μη άσκηση έφεσης κατά της αριθμό 276/2018 απόφασης του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Κομοτηνής (εισηγητής Ιωάννης Λάμπρου).

Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για κατάθεση άσκησης ακύρωσης ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής (εισηγητής Ιωάννης Λάμπρου).