GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


XANTHI FC – ΛΑΡΙΣΑ 1-1

ο 7ο παιχνίδι προετοιμασίας της έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο Xanthi FC Arena η ξανθιώτικη ομάδα αντιμετωπίζοντας την Λάρισα. Στην ...

ο 7ο παιχνίδι προετοιμασίας της έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο Xanthi FC Arena η ξανθιώτικη ομάδα αντιμετωπίζοντας την Λάρισα. Στην πρότελευταία αναμέτρηση πριν την έναρξη της 30ής διαδοχικής παρουσίας της Xanthi FC στη Super League και την πρεμιέρα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 με αντίπαλο την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν με πέναλτι ο Γέντρισεκ (ανατράπηκε ο Κίκε) στο 42ο λεπτό και ο Φατιόν στο 58′ (ανατράπηκε ο Αμπνταλά).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Απόστολος Τζουμαλάκης (ΕΠΣ Σερρών) με α’ βοηθό τον Παναγιώτη Κουβαλάκη (ΕΠΣ Δράμας), β’ βοηθό τον Εμπλιούκ Ιλιάζ (ΕΠΣ Ξάνθης), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος (ΕΠΣ Δράμας).

XANTHI FC: Ζίβκοβιτς, Συλλά, Μπαξεβανίδης (78′ Θυμιάνης), Μελιόπουλος (63′ Φλίσκας), Κασάδο, Ντε Λούκας (63′ Καντά), Καμαρά (46′ Κοβάσεβιτς), Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ (80′ Φασίδης), Κίκε (84′ Ορφανίδης), Κάστρο.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Σαχίτι, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Αμπνταλά. Έπαιξαν και οι: Σουλούκος, Καρανίκας, Μπάλλας, Νούνιτς, Γκόσκοβιτς, Λεοζίνιο, Φριόβι.