GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Tα τζιν φορέματα που μπορείς να φοράς όλες τις ώρες -Συνδυάζονται με τα πάντα

Πριν από λίγες η Μέγκαν Μαρκλ ενέδωσε στη γοητεία του denim φορέματος επιλέγοντας μια δημιουργία του οίκου Carolina Herrera.


Πριν από λίγες η Μέγκαν Μαρκλ ενέδωσε στη γοητεία του denim φορέματος επιλέγοντας μια δημιουργία του οίκου Carolina Herrera.

Το αμάνικο, με V ντεκολτέ και φαρδιά ζώνη στη μέση φόρεμά της, ήταν τόσο κομψό μέσα στην απλότητά του που δικαίως σχολιάστηκε τόσο θετικά από τις απανταχού fashion editors.

Ενα μόνο κομμάτι μπορεί να δημιουργήσει μια feminine και elegant εμφάνιση χωρίς προσπάθεια. Αρκεί να είναι το σωστό.

Το τζιν φόρεμα με νοσταλγία μας μεταφέρει στη vintage ατμόσφαιρα περασμένων ετών. Ενα ρούχο που μπορεί να σας συνοδεύσει από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος της ημέρας: συνδυάζοντάς το με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια μπορεί να εγγυηθεί μια εμφάνιση που δεν θα περάσει εύκολα απαρατήρητη.

Μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές: το ίδιο τείνει να γίνει ένα all time classic κομμάτι της γκαρνταρόμπας που κατέχει πάντα μια θέση στις επιλογές των γυναικών που αγαπούν το μοντέρνο ντύσιμο.

Ενα τζιν φόρεμα είναι συνδεδεμένο με την φρεσκάδα των νεανικών μας χρόνων και αν θες να το τολμήσεις αυτή τη σεζόν, μην χάνεις χρόνο.

Δοκίμασε να το εντάξεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις και να αφεθείς στη γοητεία του.

Η μόδα κάνει συνεχώς ταξίδια σε εποχές αθωότητας και ανασύρει κομμάτια που μες τον «βομβαρδισμό» των νέων τάσεων δεν βρίσκουν τον χώρο που τους αξίζει.

Διάσημες γυναίκες της μόδας ουκ ολίγες φορές το έχουν επιλέξει στις all day εμφανίσεις τους. Εσύ;