GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σε οίστρο σύγχυσης καλοκαιρινών διακοπών η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης και ο Αντιπεριφερειάρχης του FB…

Είπαμε προεκλογική περίοδο διανύουμε και επειδή κουραστήκαμε από τα τόσα φαβορι που υπάρχουν στην περιοχή μας για τις θέσεις εξουσίας ...


Είπαμε προεκλογική περίοδο διανύουμε και επειδή κουραστήκαμε από τα τόσα φαβορι που υπάρχουν στην περιοχή μας για τις θέσεις εξουσίας αλλά και ευθύνης, ξεκινάμε να στηλιτεύουμε τις κινήσεις όλων, θεωρώντας πως έτσι ο κόσμος θα κατασταλάξει στο ποιους θα επιλέξει. Όχι πως δεν έχουν ήδη κατασταλάξει οι Ξανθιώτες, αφού το έργο πολλών φαβορί (;) είναι ανύπαρκτο, αλλά έτσι για να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στο να απαλλαγεί αυτή η περιοχή, από ανθρώπους που μόνο κακό της κάνουν.

Σε οίστρο σύγχυσης καλοκαιρινών διακοπών βρίσκεται η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης και ο Αντιπεριφερειάρχης του FB, μιας και για το θέμα σφαγής ζώων κατά την διάρκεια του Κουρμπάν Μπαϊράμ, όχι μόνο άργησαν να ξυπνήσουν στέλνοντας την πρώτη ημέρα του δελτίο τύπου, αλλά ενώ στο πρώτο δελτίο τύπου προειδοποιούσαν για κυρώσεις σε όσους δε συμμορφωθούν και δε σφάξουν τα ζώα τους στα νόμιμα σφαγεία, μέσα σε λίγα λεπτά το αναίρεσε, με άλλο δελτίο τύπου, στο οποίο φυσικά είχαν φροντίσει να εξαφανίσουν τα περί κυρώσεων. Θεώρησαν μάλλον πως θα τους στοιχίσει προεκλογικά το να προειδοποιούν για κυρώσεις αυτούς που δε θα συμμορφωθούν με τις επίσημες υποδείξεις για νόμιμη σφαγή ζώων στο δανειοδοτούμενο λόγω των ημερών σφαγείο του Εχίνου και έτρεξαν να προλάβουν την γκάφα πριν να είναι αργά.

Το πιο αστείο από όλα βέβαια, είναι το γεγονός ότι στο Δελτίο Τύπου, ανέφεραν πως από εχθές Τετάρτη θα ξεκινούσαν τους ελέγχους, ενημερώνοντας έτσι όλους όσους είχαν την ιδέα να σφάξουν τα ζώα από μόνοι τους εκτός σφαγείων.

Και σίγουρα δεν μπορούμε να ρίξουμε τις ευθύνες σε υπαλλήλους, μιας και γνωρίζουμε πολύ καλά πως η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης δεν είναι «ορφανή» και έχει πολιτικό προϊστάμενο. Για τέτοια σπιρτάδα μιλάμε, όταν αναφέρουμε το φαβορί των φαβορί…