GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Διαγραφές και απομακρύνσεις από την μια, με αποκορύφωμα μέχρι στιγμής τη δήλωση του Περιφερειάρχη, σφάξιμο με το γάντι από την απέναντι μεριά και από τον Θ. Μαρκόπουλο

Διαβάζοντας προχθές το απόγευμα την δήλωση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χ. Μέτιου, ο οποίος στρεφόταν τόσο κατά του Θ. Μαρκόπουλου όσο και κ...


Διαβάζοντας προχθές το απόγευμα την δήλωση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χ. Μέτιου, ο οποίος στρεφόταν τόσο κατά του Θ. Μαρκόπουλου όσο και κατά του Μ. Αμοιρίδη, χωρίς όμως να αφήσει έξω από τον στόχο των πυρών του και Μέσα Ενημέρωσης της Περιοχής, τα οποία αναφέρει ως ελάχιστα, (μάλλον δεν διαβάζει το σύνολο των ΜΜΕ για να δει πόσα από αυτά του ασκούν κριτική), διαπίστωσα πως ο Χ. Μέτιος εξ αρχής ξεκίνησε με απομακρύνσεις και διαγραφές για την επόμενη προεκλογική περίοδο και μέχρι στιγμής το αποκορύφωμά του ήταν μια ανακοίνωση – δήλωση, με την οποία επιχείρησε να κατακεραυνώσει όλους όσους έχουν αντίθετη άποψη με τον ίδιο, για την εικόνα που παρουσιάζει η περιφέρεια αλλά και η παράταξη. Λίγο πιο μετά, ήρθε και η απάντηση του Θ. Μαρκόπουλου στη δήλωση Μέτιου, όπου εκεί ο Θ. Μαρκόπουλος σφάζει με το γάντι τον Περιφερειάρχη, αναφέροντας επί λέξει τα ακόλουθα: 

«Δεν είθισται τα μέλη της διοίκησης μιας Περιφέρειας, να αναγκάζονται να απαντούν και να προβαίνουν σε δημόσιες δηλώσεις, απαντώντας σε δελτία Τύπου. Στην συνέντευξη που έδωσα αναγκάστηκα να μιλήσω καθαρά και ανοιχτά, με σαφήνεια και χωρίς υπαινιγμούς, για υπαρκτά προβλήματα που απασχολούν τους πάντες. 

Μίλησα για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και ένας αιρετός σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αγνοεί αυτά τα ζητήματα που θέτουν οι πολίτες και μέσα από αυτά οφείλει να διατυπώνει ένα σοβαρό προβληματισμό και μια αγωνία για το μέλλον. Προσωπικά στηρίζω έμπρακτα επί 8 χρόνια το έργο της Περιφερειακής Αναγέννησης και επί 4 χρόνια το έργο της διοίκησης, δουλεύοντας και παράγοντας έργο. Η κοινωνία αποτελεί πάντα τον τελικό κριτή, για το έργο, το ήθος, την αποτελεσματικότητα και εν τέλει την εκλογή ή την επανεκλογή όλων των αιρετών σε όλα τα αξιώματα».