GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης αναλαμβάνει το ΕΣΠΑ

Ο νέος υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης, θα έχει την αρμοδιότητα για το ΕΣΠΑ, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ...


Ο νέος υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης, θα έχει την αρμοδιότητα για το ΕΣΠΑ, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, στην τελετή παράδοσης -παραλαβής που έγινε στο υπουργείο.
Ο κ. Δραγασάκης είπε ότι ο κ. Γιαννακίδης θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, την υλοποίηση του ΕΣΠΑ, καθώς στο παρελθόν, ως βουλευτής, έχει συνεργαστεί με τις υπηρεσίες του υπουργείου για να δοθεί έμφαση στις περιφέρειες με ιδιαίτερα προβλήματα.

Για τον νέο αναπληρωτή υπουργό Βιομηχανίας, Στέργιο Πιτσιόρλα, που μέχρι σήμερα ήταν υφυπουργός στο υπουργείο, ο κ. Δραγασάκης σημείωσε ότι αναλαμβάνει καθήκοντα για την αναβάθμιση της πραγματικής οικονομίας και της αναπτυξιακής βάσης της χώρας.

Ο Πιτσιόρλας σημείωσε ότι η παρουσία του Γιάννη Δραγασάκη δίνει τις προϋποθέσεις για δημιουργική συνεργασία και υπό την εποπτεία του «ως ομάδα θα επιταχύνουμε το έργο του υπουργείου μέχρι τις εκλογές».

Ο κ. Γιαννακίδης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και σημείωσε ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια χρονικής προσαρμογής και ότι θα συνεχιστεί το έργο που ήδη έχει εκπονηθεί.