GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γιατί κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει απαντήσει στα ερωτήματα που έχουμε θέσει δημόσια για το πρόγραμμα καταπολέμησης των Κουνουπιών.

Όχι, δε θα υποκαταστήσω ρόλους, ούτε θα ασχοληθώ με ένα θέμα που ήδη βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, όμως όσον αφορά το πετυχημέν...


Όχι, δε θα υποκαταστήσω ρόλους, ούτε θα ασχοληθώ με ένα θέμα που ήδη βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, όμως όσον αφορά το πετυχημένο έργο καταπολέμησης των Κουνουπιών στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και πιο συγκεκριμένα στην Ξάνθη, θεωρώ πως έχω υποχρέωση να αναρωτηθώ, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν δώσει κάποια απάντηση όλοι αυτοί που υποστήριζαν πως το πρόγραμμα είναι πετυχημένο και λειτουργεί δραστικά, στα ερωτήματα που έχω θέσει δημόσια προς κάθε υπεύθυνο.

Γιατί λοιπόν ενώ το πρόγραμμα βασίζει την καταπολέμηση στο κομμάτι της προνυφοκτονίας, μέσα στο καλοκαίρι είδαμε να υπάρχει έξαρση του φαινομένου και με τον αριθμό των κουνουπιών αυξανόμενο και όχι μειωμένο;;; Όπως γνωρίζουμε η προνυφοκτονία γίνεται στους χώρους ανάπτυξης των Κουνουπιών και στόχο έχει την ελεγχόμενη μείωση του πληθυσμού τους, έτσι ώστε να μην υπάρξει οικολογική καταστροφή.

Πώς λοιπόν είναι δυνατόν, να έχει πετύχει το πρόγραμμα, όταν ο πληθυσμός των κουνουπιών έχει αυξηθεί και δεν έχει σημειώσει καμία μείωση;;; Αν το πρόγραμμα ήταν πετυχημένο, δεν είναι λογικό, να υπήρχε έξαρση του φαινομένου αλλά σε πολύ μικρή κλίμακα εξαιτίας των πολλών βροχοπτώσεων;;;