GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΟΕΒΕΣΕ: Κάλεσμα για την ανακούφιση των πυρόπληκτων της Αττική

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου καλεί τα σωματεία – μέλη της να συνδράμουν στην πανελλήνια κινητ...


Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου καλεί τα σωματεία – μέλη της να συνδράμουν στην πανελλήνια κινητοποίηση της ΓΣΕΒΕΕ για την προσωρινή ανακούφιση των πυρόπληκτων της Αττικής.

Αυτή τη δύσκολη στιγμή που δοκιμάζονται οι συνάνθρωποι μας οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να σταθούμε δίπλα τους. Οι ανάγκες που υπάρχουν είναι μεγάλες και οποιαδήποτε προσφορά μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των πληγέντων.

ια τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης προτείνουμε τα μέλη μας να εναρμονιστούν με τους Δήμους του νομού (Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης, Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας) και να απευθυνθούν στα σημεία συγκέντρωσης που έχουν οριστεί.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά καταθέτοντας χρήματα για τη βοήθεια των πυροπαθών, στον κάτωθι λογαριασμό της ΓΣΕΒΕΕ:

ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού : 358002002005315
IBAN : GR0801403580358002002005315

Η ΓΣΕΒΕΕ ήδη έχει θέσει τα μέλη της Υδραυλικούς και Ηλεκτρολόγους στη διάθεση των Δήμων που έχουν πληγεί, για την καταγραφή και την άμεση αποκατάσταση της υδροδότησης και της ηλεκτροδότησης των περιοχών αυτών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο 
ΜΠΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ