GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΣΕΠΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ

Την 27η Ιουλίου η Αγία Του Χριστού Εκκλησία μας, εορτάζει την Εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος.


Την 27η Ιουλίου η Αγία Του Χριστού Εκκλησία μας, εορτάζει την Εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος.

Την ημέρα αυτή άγει τα ονομαστήρια Του ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της Ξάνθης και του Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο οποίος την Πέμπτη 26η Ιουλίου 2018, Προέρτιο ημέρα της Εορτής, στις 7:00 το απόγευμα, χοροστάτησε στον Εσπερινό της Εορτής και κήρυξε τον θείο λόγο στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος του Οικισμού του Παλαιού Ολβίου του Δήμου Τοπείρου.

Την Παρασκευή 27η Ιουλίου 2018, κυριώνυμο ημέρα της Εορτής του Αγίου Παντελεήμονος, ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων ιερούργησε εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Του Τιμίου Προδρόμου Ξάνθης με την παρουσία των Κληρικών της Μητροπόλεως, των εντιμοτάτων Αρχόντων και πλήθος κόσμου οι οποίοι προσήλθαν για να επικαλεσθούν την Χάρη του Αγίου Παντελεήμονος και να εκφράσουν τις ευχές Τους εις τον εορτάζοντα Σεπτό Ποιμενάρχη Τους, για Έτη Πολλά, υγιεινά και μακροημερεύοντα, λαμβάνοντας την ευλογία Του.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας εξεφώνησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου, Πρωτοσύγκελλος και Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Σωφρόνιος Γκουτζίνης.