GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ροδόπη: Σοβαρό τροχαίο με δύο γυναίκες στο Νοσοκομείο

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στη Ροδόπη στις (01-08-2018) λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στον δρόμο Κομοτηνής-Μαρώνειας.


Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στη Ροδόπη στις (01-08-2018) λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στον δρόμο Κομοτηνής-Μαρώνειας.

Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν την Ξυλαγανή ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Κομοτηνή και επιβάτες δύο μεσήλικες γυναίκες, ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε παρακειμενο χωράφι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο λόγος του τροχαίου, ήταν μία επικινδυνη προσπέραση που έκανε το αυτοκίνητο σε τρίτο αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Ξυλαγανη. Η προσπέραση έγινε σε σημείο στροφής, όπου και το οδόστρωμα κρύβει παγίδες. Ο οδηγός που αποπειράθηκε την προσπέραση φέρεται να βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα η οδηγός του αυτοκινήτου που εξετραπη να βγει από την πορεία της και το όχημα να ανατραπεί ολοσχερώς.

Στο σημείο επενέβη άμεσα πυροσβεστική προκειμένου να βγάλει τις δύο γυναίκες από το όχημα, καθώς και τροχαία που έκανε πολύ σωστή δουλειά στο σημείο.

Οι δύο κύριες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άμεσα στο Νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνεπιβάτης φέρεται να έχει τραυματιστεί.

Τα αίτια του τροχαίου αναμένεται να διερευνηθούν αρμοδίως.