GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κριτική της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης, για την έξοδο από τα μνημόνια

«Δυστυχώς, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με μόνο σκοπό την παραμονή της στην εξουσία και την εξυπηρέτηση των δικών της συμφερόντων, απέδε...


«Δυστυχώς, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με μόνο σκοπό την παραμονή της στην εξουσία και την εξυπηρέτηση των δικών της συμφερόντων, απέδειξε ότι αδιαφορεί για τις συνέπειες στην καθημερινότητα μας, υποθηκεύοντας το μέλλον της πατρίδας μας»

Για πολλοστή φορά η Κυβέρνηση μέσα από κακοστημένες και κενές ουσίας φιέστες, επιδιώκει να αποκρύψει την αποκλειστική της ευθύνη για την επερχόμενη γενικευμένη λιτότητα, η οποία επήλθε με τη δική της υπογραφή και με μόνη επιδίωξη την ικανοποίηση των συμφερόντων αλλά και των αυταπατών της.

Οι πολίτες αναγκαζόμαστε να αναμένουμε το 2060 με σκοπό την πραγματική άρση των σκληρών δημοσιονομικά δεσμεύσεων του τρίτου μνημονίου, αποτελέσματος της, δήθεν, «υπερήφανης διαπραγμάτευσης» που οδήγησε στον καταστροφικό λογαριασμό.

Λογαριασμός που -σύμφωνα και με τον επικεφαλής του ESM, κ. Κλάους Ρέγκλιγκ- ανέρχεται από 86 έως 200 δισ. ευρώ. Και έτσι, ενώ η Ελλάδα στο τέλος του 2014 είχε ολοκληρώσει την απαιτούμενη δημοσιονομική προσαρμογή υποχρεώθηκε να βρεθεί ξανά στο χείλος του γκρεμού.

Οι νέες περικοπές που έρχονται σε λίγους μήνες, σε συντάξεις, επιδόματα, μισθούς και αφορολόγητο, όπως πχ η επιβολή φόρου 5% στα ημερομίσθια των αμειβομένων για λιγότερο από ένα έτος συμβασιούχων, και γενικότερα τα επιπλέον μέτρα ύψους 5.1 δις ευρώ, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά των δημοσιονομικών μέτρων, τα οποία φέρουν αποκλειστικά και μόνον τη σφραγίδα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η περίφημη «καθαρή έξοδος» δεν είναι τίποτα περισσότερο από την «καθαρή είσοδο» στο μνημόνιο Τσίπρα, που από καιρό η Νέα Δημοκρατία προειδοποιεί ότι βρίσκεται προ των πυλών. Ένα ιδιότυπο μνημόνιο, που περιλαμβάνει μόνο νέα μέτρα που θα κληθούμε και πάλι να πληρώσουμε οι πολίτες, αλλά δεν περιλαμβάνει καμία χρηματοδότηση.

Δυστυχώς, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με μόνο σκοπό την παραμονή της στην εξουσία και την εξυπηρέτηση των δικών της συμφερόντων, απέδειξε ότι αδιαφορεί για τις συνέπειες στην καθημερινότητα μας, υποθηκεύοντας το μέλλον της πατρίδας μας.

Ευτυχώς, πολύ σύντομα, θα αποτελούν παρελθόν. Η πολιτική αναγέννηση της Ελλάδας με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πλέον γίνεται πραγματικότητα, και όλοι μαζί με πρωτεργάτες του νέους, οφείλουμε να μετέχουμε στην επερχόμενη εξόρμηση της εθνικής δημιουργίας. Για μια υπερήφανη και ευτυχισμένη Ελλάδα!