GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στα Περιφερειακά γίνεται το έλα να δεις και όμως κάποιοι θεωρούν ακόμη ορισμένους από τους πρώην και νυν συνεργάτες τους, ιδιοκτησία τους…

Το ότι ο Περιφερειάρχης δήλωσε πως όποιος κάνει ζημιά φεύγει, μάλλον έχει σχέση με τις διαγραφές στελεχών της παράταξης για τις επόμεν...


Το ότι ο Περιφερειάρχης δήλωσε πως όποιος κάνει ζημιά φεύγει, μάλλον έχει σχέση με τις διαγραφές στελεχών της παράταξης για τις επόμενες εκλογές, όμως στο τέλος να μην μπερδευτεί και διώξει τον εαυτό του.

Το γεγονός ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ ο Περιφερειάρχης, σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην παράταξη του Γ. Παυλίδη, την οποία κληρονόμησε μέσα από εκλογική διαδικασία ο Χ. Μέτιος, είναι εμφανέστατο, αλλά μόνο για τον ίδιο και τους φίλα προσκείμενους στον ίδιο. Γιατί, αν ανατρέξει κανείς στο πρόσφατο παρελθόν, θα διαπιστώσει το ποιος ήταν ο άνθρωπος που ξεκίνησε το γαϊτανάκι διάλυσης μιας παράταξης που στην κυριολεξία ήταν τόσο ενωμένη, που θύμιζε ατσάλι.

Έζησα από κοντά τον Γ. Παυλίδη με καυγάδες, με διαφωνίες αλλά και συμφωνούσαμε σε πολλά θέματα που αφορούσαν την περιοχή, όσες φορές συζητούσαμε για αυτά και γνωρίζω πολύ καλά, τον κόπο του για να στήσει μια παράταξη που ήταν γκρο μπετό, αλλά και στη συνέχεια να την κρατήσει ενωμένη με στόχο την παραγωγή έργου.

Σίγουρα ο Χ. Μέτιος δεν μπορούσε να είναι σαν τον Γ. Παυλίδη ούτε και θεωρώ πως δεν είχε κανένα δικαίωμα να δώσει το δικό του στίγμα ως αρχηγός μιας παράταξης, όμως τα λάθη που έφεραν σήμερα την κατάσταση σε τέτοιο σημείο, σίγουρα τον βαρύνουν περισσότερο από όσο τους υπόλοιπους, μιας και σε έναν πόλεμο (γιατί πόλεμο τον βαφτίσανε) δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας. Από εκεί και πέρα, το γεγονός πως γίνεται το έλα να δεις στην παράταξη και πως ακόμη και τώρα κάποιοι θεωρούν ορισμένους πρώην και νυν συνεργάτες τους ιδιοκτησία τους, θεωρώντας πως μπορούν να τους διατάσουν και να τους έχουν σαν στρατιωτάκια άβουλα και άφωνα, είναι ένα θέμα που θα συνεχίσει να μας απασχολεί, μιας και η έκρυθμη κατάσταση δεν δείχνει να ηρεμεί.

Εκείνο που αξίζει να σημειώσουμε, όπως μας μετέφερε φίλος που ασχολείται με τα κοινά ως ενεργός πολίτης και όχι από την θέση του υποψήφιου ή τη θέση του ήδη αιρετού, είναι πως με τη φόρα που πήρε ο Περιφερειάρχης και διαγράφει τον έναν και τον άλλο, στο τέλος να μην μπερδευτεί και διώξει τον εαυτό του.