GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


5 εναλλακτικές ιδέες για εσένα που αρνείσαι να βάλεις κουρτίνες στα παράθυρα

Ο τρόπος που διακοσμούμε τα παράθυρα του σπιτιού είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της θεώρησής μας για το interior design.



Ο τρόπος που διακοσμούμε τα παράθυρα του σπιτιού είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της θεώρησής μας για το interior design.

Μαρτυρά πολλά για την αισθητική μας, αλλά και τον τρόπο ζωής μας. Οι κουρτίνες είναι μια mainstream διακοσμητική επιλογή.

Πολύ συνηθισμένη και για πολλούς, παρωχημένη. Η επιλογή της κατάλληλης κουρτίνας, τις περισσότερες φορές, δεν είναι μια τόσο απλή υπόθεση.

Το χρώμα, οι διαστάσεις, το σχέδιο, το ύφασμα θα είναι πάντα οι παράγοντες που θα κάνουν την τελική μας επιλογή μια περίπλοκη διαδικασία.

Στην διακόσμηση πάντα υπάρχει και ο «άλλος δρόμος». Στην προκειμένη περίπτωση, τα παράθυρα χωρίς κουρτίνες είναι μια ενδιαφέρουσα διακοσμητική πρόταση.

Υπάρχουν έξυπνοι, εναλλακτικοί τρόποι διακόσμησης χωρίς κουρτίνες που θα μεταμορφώσουν το χώρο, προστατεύοντας την ιδιωτικότητά του. Αν βρίσκεστε σε διαδικασία διακόσμησης του νέου σας σπιτιού, ή θέλετε να κάνετε μια ριζική αλλαγή σε αυτό που ήδη κατοικείτε, αυτή η διακοσμητική πρόταση θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε. Σπίτι χωρίς κουρτίνες, σπίτι διαφορετικό!

Δείτε τους εναλλακτικούς τρόπους διακόσμησης και πάρτε ιδέες:

1) Τα ρόμαν είναι ιδανική λύση:

Tα ρόμαν έχουν μηχανισμό που μαζεύει το ύφασμα (σε πιέτες) προς τα πάνω. Έτσι το παράθυρο μπορεί να «αναπνέει», όποτε το επιθυμείτε!

2) Περσίδες (οριζόντιες): Μια κλασική λύση που όμως μπορεί να βοηθήσει και να απαλλάξει τα παράθυρα από το βάρος της κουρτίνας, προσφέροντας την κάλυψη που θέλετε.

3) ή περσίδες κάθετες

4) «Κρεμαστοί κήποι»: Εχετε σκεφτεί να διακόσμησετε τα παράθυρα με γλαστράκια; Να, μια ωραία λύση. Οι φωτογραφίες δείχνουν τον τρόπο!

5) Εσωτερικά παντζούρια: Ιδιωτικότητα και ξεχωριστό στιλ. Αλλη μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση!