GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών στην Κομοτηνή

Συνελήφθησαν στις (1-8-2018) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνή...


Συνελήφθησαν στις (1-8-2018) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 49, 32, 24 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί τελωνειακού κώδικα κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 18χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 6,7 γραμμαρίων και 19 πακέτα τσιγάρα, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ο 49χρονος, διότι κατείχε 206 ναρκωτικά δισκία και 20 πακέτα τσιγάρα, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Στην τρίτη περίπτωση, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο, διότι κατείχε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην τέταρτη περίπτωση, συνελήφθη ο 24χρονος, διότι εντοπίστηκε να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.