GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εξιχνιάστηκαν 3 απάτες σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων στο νομό Δράμας

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) περιπτώσεις απάτης σε βάρος ιδιοκτητών κ...


Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) περιπτώσεις απάτης σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων, που διαπράχθηκαν την 22-2-2018 και 16-8-2018, στο Αρκαδικό και την πόλη της Δράμας.

Συνελήφθησαν χθες (16-8-2018) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 47χρονος και μία 46χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε τρία καταστήματα, όπου ο 47χρονος πραγματοποίησε συναλλαγές – αγορές προϊόντων, κατά τη διάρκεια των οποίων κατάφερε να εξαπατήσει τους ιδιοκτήτες τους και να αποσπάσει από αυτούς συνολικά το ποσό των 90 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με το παραπάνω όχημα.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.195 ευρώ, μέρος των οποίων αποδόθηκε στους δικαιούχους του.

Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.