GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν στους νομούς Καβάλας και Ροδόπης, 2 ημεδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν στις (27-8-2018), στους νομούς Καβάλας και Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και του Αστυνομικού Τ...


Συνελήφθησαν στις (27-8-2018), στους νομούς Καβάλας και Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και του Αστυνομικού Τμήματος Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 36 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Σε βάρος του 36χρονου σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα:

Χθες το μεσημέρι, στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνελήφθη ο 36χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 90 ετών, συνολική χρηματική ποινή 323.500 ευρώ και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για πέντε χρόνια, για τις πράξεις της συγκρότησης και ένταξης ως μέλος σε εγκληματική οργάνωση που επιδιώκει τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων και το οικονομικό όφελος, της σωματεμπορίας και της μαστροπείας, από κοινού, κατ’ επάγγελμα, από κερδοσκοπία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Επιπλέον στην κατοχή του 36χρονου και σε δύο οικίες του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 6 γραμμαρίων, μία σιδερογροθιά και 6 κυνηγετικά φυσίγγια.

Χθες το πρωί, στον Ίασμο Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιάσμου, συνελήφθη ο 28χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, για την πράξη της διακεκριμένης κλοπής από κοινού, κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.