GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φεστιβάλ Μαρώνειας Σαπών 2018 :Οι «Τέσσερις εποχές» του Antonio Vivaldi

Οι περίφημες Τέσσερις Εποχές του Antonio Vivaldi και ο ύμνος Confitebor tibi, Domine του Giovanni Battista Pergolesi θα ερμηνευθούν απ...


Οι περίφημες Τέσσερις Εποχές του Antonio Vivaldi και ο ύμνος Confitebor tibi, Domine του Giovanni Battista Pergolesi θα ερμηνευθούν από την ορχήστρα εγχόρδων και την πεντάφωνη χορωδία του Συλλόγου Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης την Τετάρτη 1 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας, στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Μαρώνειας Σαπών.

Επίσης, θα εκτελεσθούν άγνωστα έργα Θρακών μουσουργών του 19ου αιώνα, μεταξύ των οποίων και εναρμονίσεις ελληνικών δημοτικών τραγουδιών.

Συμμετέχουν ως σολίστ ο κορυφαίος βιολονίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, Νίκος Μάνδυλας και οι μονωδοί Ριψιμέ Ντανιελιάν και Παναγιώτα Παρούση. Το σύνολο διευθύνει ο Αρχιμουσικός Θανάσης Τρικούπης.

Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Μαρώνειας Σαπών ,της ΔΚΕΠΠΑΚ του Δήμου Κομοτηνής και της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ροδόπης.

Να σημειωθεί ότι η μετάβαση του κοινού στο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου θα γίνει με λεωφορείο από τις 7 30 μμ το απόγευμα από το χώρο της διασταύρωσης και η επιστροφή ομοίως μετά το πέρας της εκδήλωσης .