GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Silk finger balls: H νέα εμμονή στην περιποίηση του προσώπου

H νέα εμμονή στην περιποίηση του προσώπου που έχει προκαλέσει πανικό και έχει αρχίσει να κατακτά τις καρδιές των γυναικών σε όλον τον ...


H νέα εμμονή στην περιποίηση του προσώπου που έχει προκαλέσει πανικό και έχει αρχίσει να κατακτά τις καρδιές των γυναικών σε όλον τον πλανήτη είναι τα silk finger balls!

Πρόκειται για μπαλίτσες για τα ακροδάχτυλα από μετάξι. Ουσιαστικά είναι μικρές θήκες από φυσικό μετάξι, τις οποίες τοποθετείς στα ακροδάχτυλα σου και με κυκλικές κινήσεις τρίβες το πρόσωπο σου, ώστε να το καθαρίσεις από τα μαύρα στίγματα και την περιττή λιπαρότητα.

Ακόμα καλύτερο κάνει το γεγονός, ότι ο τρόπος χρήσης τους είναι πολύ εύκολος, ενώ οι πιθανότητες ερεθισμού της επιδερμίδας είναι ελάχιστες. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βουτήξεις τα silk finger balls σε λίγο ζεστό νερό και να τρίψεις τις πάσχουσες περιοχές.

Τα μικρά αυτά προϊόντα είναι ιδανικά για 2-3 χρήσης, ενώ η μεταξένια σύνθεση τους ενυδατώνει το δέρμα, ενώ παράλληλα το καθαρίζει. Ψάξε τα on line και γιατί όχι, δοκίμασε τα. Το άλλα κορίτσια στον πλανήτη πάντως, έχουν πάθει την πλάκα τους!