GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν πρόλαβαν από τον Δήμο Αβδήρων να τοποθετήσουν παγκάκια στο Πόρτο Λάγος και οι ζημιές έκαναν την εμφάνισή τους σε χρόνο Ντε Τε

Πριν λίγες ημέρες ο Δήμος Αβδήρων είχε αναλάβει την πρωτοβουλία να τοποθετήσει καινούρια παγκάκια στο Πόρτο Λάγος, θεωρώντας πως σιγά ...


Πριν λίγες ημέρες ο Δήμος Αβδήρων είχε αναλάβει την πρωτοβουλία να τοποθετήσει καινούρια παγκάκια στο Πόρτο Λάγος, θεωρώντας πως σιγά – σιγά θα πρέπει αυτή η περιοχή να αναβαθμίζεται. Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να πει πως τα παγκάκια είναι ένα μεγάλο έργο, όμως αποτελεί ένα λιθαράκι στα θετικά της περιοχής προκειμένου αυτή, μαζί με τις επενδύσεις του Ομίλου Χαλιωρή να δώσει στο άμεσο μέλλον την ανάπτυξη που θα έπρεπε να υπάρχει προ πολλού.

Το θέμα βέβαια δεν είναι τα παγκάκια, αλλά το γεγονός ότι ακόμη δεν τοποθετήθηκαν, κάποιοι πήγαν και βανδάλισαν σπάζοντας το ένα, γιατί πολύ απλά έτσι έχουν μάθει. Ναι, έχουν μάθει να συμπεριφέρονται χειρότερα από ζώα και να καταστρέφουν κάθε τι στο πέρασμά τους, θεωρώντας πως έτσι θα ανέβουν στις βαθμίδες των περγαμηνών.

Δυστυχώς όσο και να προσπαθούν οι αυτοδιοικητικοί για να βελτιώσουν την κατάσταση που επικρατεί στους Δήμους, θα πρέπει και οι άνθρωποι να μάθουν πως πρέπει να προστατεύουν την δημόσια περιουσία, γιατί ανήκει σε όλους μας.