GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διαμελισμός μεταναστών από τρένο στην Άνθεια Αλεξανδρούπολης

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στην περιοχή της Άνθειας στην Αλεξανδρούπολη, όταν το διερχόμενο τρένο παρέσυρε και...


Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στην περιοχή της Άνθειας στην Αλεξανδρούπολη, όταν το διερχόμενο τρένο παρέσυρε και σκότωσε δύο τουλάχιστον άτομα και τραυμάτισε σοβαρά άλλο ένα.

Ένας άνδρας που παρέλαβε το ΕΚΑΒ χειρουργήθηκε μέχρι στις επτά σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και νοσηλεύεται στην εντατική, ενώ σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Αδαμίδης πριν λίγο, η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη αφού έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες και είναι πολυτραυματίας.

Επίσης σύμφωνα με τον ίδιο, ο διαμελισμός που επήλθε στα άτομα που χτύπησε το τρένο είναι τόσο μεγάλος που απαιτήθηκε η εξέταση από τον ιατροδικαστή για να εξακριβώσει ότι τελικά οι νεκροί είναι δύο.

Το τραγικό ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα περίπου τις τρεις η ώρα και χρειάστηκε δύο ολόκληρες ώρες για να περισυλλέξει τα θύματα και να τα μεταφέρει στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως τα θύματα είναι παράνομοι μετανάστες που κατόρθωσαν να εισέλθουν στη χώρα μας από τον ποταμό Έβρο και ακολουθούσαν τις ράγες του τρένου για να βρεθούν σε κατοικημένη περιοχή.