GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανακοίνωσε Σαρπόνγκ η Ξάνθη

Ανακοίνωσε Σαρπόνγκ η Ξάνθη


Ανακοίνωσε Σαρπόνγκ η Ξάνθη

Η πρώτη μεταγραφή της Ξάνθης για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο Τζέφρι Σαρπόνγκ. Ο Ολλανδός εξτρέμ έχει συμφωνήσει με την ακριτική ΠΑΕ και το deal επισημοποιήθηκε.

Το επικείμενο απόκτημα των Θρακιωτών είναι γεννημένο στις 03/08/1988 και τη σεζόν 2016-2017 έπαιζε στη Βέροια, με την οποία κατέγραψε 25 συμμετοχές και 5 γκολ. Μέχρι πρότινος ήταν στην τουρκική Ελάζιγκσπορ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Ο 28χρονος Ολλανδός διεθνής μεσοεπιθετικός (έχει 10 συμμετοχές και ένα γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-21 της Ολλανδίας) αποτελεί «προϊόν των περίφημων ακαδημιών του Άγιαξ. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα το 2006. Στον Αίαντα αγωνίστηκε μέχρι το 2010 (20 συμμετοχές και δύο γκολ), ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε με υποσχετική στη Ναιμέγκεν.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ρεάλ Σοθιεδάδ. Στην ισπανική ομάδα αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2013. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στην Ολλανδία για λογαριασμό των Μπρέντα και Χέρκουλες. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του (2015-’16) πριν έρθει στην Ελλάδα και μετά στην Τουρκία ήταν η Ουέλινγκτον Φοίνιξ της Αυστραλίας.