GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συλλυπητήρια του Δημάρχου Τοπείρου, στις οικογένειες των θυμάτων από τις πυρκαγιές της Αττικής

Με την παρούσα εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση μας εκ μέρους όλων των πολιτών του Δήμου Τοπείρου στους συν...


Με την παρούσα εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση μας εκ μέρους όλων των πολιτών του Δήμου Τοπείρου στους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την ανείπωτη τραγωδία λόγω των πυρκαγιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Η σκέψη όλων μας βρίσκεται μαζί τους.

Ο Δήμος Τοπείρου, όπως και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, πενθεί για τον θάνατο δεκάδων αθώων ανθρώπων στην πύρινη τραγωδία της Ανατολικής Αττικής και συμπάσχει με όσους έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και με όσους έχουν επηρεαστεί από την πυρκαγιά με οποιοδήποτε τρόπο.

Λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές ενημερώσεις του Δήμου Ραφήνας –Πικερμίου ότι το μέγεθος της μέχρι τώρα ανθρωπιστικής βοήθειας από Δήμους, πολίτες, φορείς, οργανώσεις, επιχειρήσεις έχει υπερκαλύψει, προς το παρόν, τις ανάγκες των πληγέντων από την καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή και όντας σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. κοινοποιούμε τον τραπεζικό λογαριασμό αλληλεγγύης που άνοιξε η Κ.Ε.Δ.Ε. για όσους θέλουν να βοηθήσουν τους πυροπαθείς με στόχο τη γρήγορη, αποτελεσματική και διαφανή στήριξη των συμπολιτών μας:

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΙΒΑΝ GR90 0110 1510 0000 1510 0284 874

Το ποσό θα αποδοθεί σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις τοπικές αρχές στους πυροπαθείς της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Ευχόμαστε να μην υπάρξουν στο μέλλον παρόμοιες τραγικές στιγμές για την χώρα μας και την ανθρωπότητα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ