GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Προτάσεις μαγιό για όλους τους σωματότυπους

Το Καλοκαίρι είναι εδώ, ο καιρός έφτιαξε για τα καλά και οι διακοπές σου πλησιάζουν. Αρχίζεις να ετοιμάζεις βαλίτσες και να κάνεις όνε...


Το Καλοκαίρι είναι εδώ, ο καιρός έφτιαξε για τα καλά και οι διακοπές σου πλησιάζουν. Αρχίζεις να ετοιμάζεις βαλίτσες και να κάνεις όνειρα για τα κοκτέιλ που θα πίνεις σε λίγες μέρες και τις βόλτες στα κυκλαδίτικα στενά.

Πριν από αυτό όμως, πρέπει να τσεκάρεις ότι δεν σου λείπει τίποτα, και όταν λέμε τίποτα, εννοούμε το item που θα χρειαστείς για να κάνεις τις πιο τέλειες βουτιές και για να έχεις ακόμα πιο φανταστικές φωτογραφίες!

«Μήλο»
Ο σωματότυπος «μήλο» σημαίνει λεπτά πόδια και φαρδύς κορμός και το μυστικό για να τονίσεις τη σιλουέτα σου είναι να επιλέξεις ένα μαγιό που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τα δυνατά σου σημεία. Ένα εντυπωσιακό retro ολόσωμο είναι ιδανικό για σένα, και αν το συνδυάσεις με μια αέρινη τουνίκ, τότε σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

«Κλεψύδρα
Το σώμα «κλεψύδρα» σημαίνει ένα πράγμα: απολαυστικές καμπύλες και το σχέδιο που θα αναδείξει την όμορφη σιλουέτα σου μπορεί να είναι ένα ολόσωμο μαγιό με φανταστικό flower pattern!

«Σωλήνα»
Ο σωματότυπος «σωλήνας» ή αλλιώς «μπανάνα» σημαίνει λεπτή φιγούρα γενικότερα, την οποία μπορείς να τονίσεις όπως εσύ επιθυμείς και να απογειώσεις το στιλ σου

Extra Tip!
Αν έχεις μεγάλος στήθος, για καλύτερη στήριξη προτίμησε είτε ολόσωμο μαγιό με μπανέλες είτε μπικίνι με top σαν μπουστάκι.