GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ψηφοφορία για το που να τοποθετηθεί το πιστό αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης

Μετά τη συνέντευξη του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς για την ολοκλήρωση της κατασκευής του πιστού αντίγραφου της Νίκης της...


Μετά τη συνέντευξη του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς για την ολοκλήρωση της κατασκευής του πιστού αντίγραφου της Νίκης της Σαμοθράκης και την επισήμανσή του ότι εξετάζονται προτάσεις από την Περιφέρεια, τον δήμο Σαμοθράκης και την αρχαιολογική υπηρεσία να τοποθετηθεί το άγαλμα στο Ιερό των Μεγάλων Θεών στον αρχαιολογικό χώρο της Σαμοθράκης, ή εντός του μουσείου, ή και στο λιμάνι του νησιού, το rineossamothraki.blogspot.com διεξήγαγε μία άτυπη ψηφοφορία για να «ακούσει» την άποψή των κατοίκων της Σαμοθράκης.

Η ψηφοφορία έληξε και τα αποτελέσματα της έχουν ως εξής:

Όπως μπορείτε να δείτε τις λιγότερες επιλογές είχε η πρόταση εντός του μουσείου, που πήρε μόνο 53 ψήφους και ποσοστό 9%.

Στην δεύτερη θέση με 219 ψήφους και 38% βγήκε η επιλογή να τοποθετηθεί στο λιμάνι του νησιούενώ με συντριπτική πλειοψηφία ως πρώτη επιλογή με 306 ψήφους και ποσοστό 53% (κάποια στιγμή έφτασε μέχρι 61-62%) ψηφίστηκε η πρόταση για την τοποθέτηση του αγάλματος στον αρχαιολογικό χώρο.