GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Οι αναμνήσεις της μεταξωτής νύφης» στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου

Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς παρουσιάζει στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου την εφαρμογή επαυξημένης πραγματι...


Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς παρουσιάζει στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου την εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας με τίτλο «Οι αναμνήσεις της μεταξωτής νύφης».

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή την περιοδική έκθεση «Νύφες. Ιστορίες από μετάξι» (19/05-25/09), παρουσιάζει τη Δευτέρα 23 Ιουλίου και ώρα 20:30, την εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας, με τίτλο «Οι αναμνήσεις της μεταξωτής νύφης», στο Μουσείο Μετάξης του Ιδρύματος, στο Σουφλί.

Οι επισκέπτες χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα, θα μπορούν να δουν στους χώρους του Μουσείου πρόσθετη ψηφιακή πληροφορία για την περιοδική έκθεση. Η αφήγηση της ιστορίας ξεκινά με τη νύφη, η οποία ρεμβάζει στο παράθυρο του αρχοντικού Κουρτίδη. Βίντεο, εικόνες, τρισδιάστατα μοντέλα και ήχος ζωντανεύουν τη μουριά, το πηγάδι, το σαχνισί, τα νυφικά φορέματα, καθώς και τις φωτογραφίες που τα συνοδεύουν.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.