GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό (Καβάλα) λόγω εργασιών αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος

Αποφασίστηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα από Χ/Θ 467+600 (Α/Κ Αγίου Σίλα) μέχρι τη Χ/Θ 461+...


Αποφασίστηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα από Χ/Θ 467+600 (Α/Κ Αγίου Σίλα) μέχρι τη Χ/Θ 461+500 (ύψος Παληού-Καβάλας), στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και παράλληλα την αμφιδρόμηση στο ίδιο τμήμα του ρεύματος προς Καβάλα, λόγω εργασιών αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος, κατά το χρονικό διάστημα από 16-07-2018 έως 20-07-2018.

Κατά το εν λόγω διάστημα η κίνηση όλων των οχημάτων θα πραγματοποιείται αμφίδρομα μέσω των δύο λωρίδων κυκλοφορίας του ρεύματος προς Καβάλα, σύμφωνα με την υπάρχουσα σήμανση.

Την απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στη μία εκ των δύο λωρίδων κυκλοφορίας της Εγνατίας οδού, εκ περιτροπής, του ρεύματος προς Θεσσαλονίκη, στο τμήμα από Χ/Θ Η-461+300 (ύψος Παληού-Καβάλας) μέχρι τη Χ/Θ Η-457+000 (Α/Κ Αγίου Ανδρέα), κατά το χρονικό διάστημα από 16-07-2018 έως 24-07-2018.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την έτερη λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και την υπάρχουσα σήμανση.
Τα έργα των δύο προηγούμενων παραγράφων θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, κατόπιν όμως έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας. Η σήμανση θα παραμένει και κατά τη διάρκεια της νύχτας.