GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βουλγαρική προειδοποίηση σε Ελλάδα και Τουρκία για επικείμενες πλημμύρες σε Άρδα και Έβρο

Για το ενδεχόμενο πλημμυρών το επόμενο διάστημα προειδοποίησε η Βουλγαρία της ελληνικές και τις τουρκικές αρχές, εξαιτίας των ισχυρών ...


Για το ενδεχόμενο πλημμυρών το επόμενο διάστημα προειδοποίησε η Βουλγαρία της ελληνικές και τις τουρκικές αρχές, εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων που αναμένεται να ανεβάσουν την στάθμη των ποταμών Άρδα και Έβρου.

Όπως σημειώνει το πρακτορείο Reuters, ο συναγερμός σήμανε την ώρα που οι ελληνικές υπηρεσίες καταβάλλουν προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν τις χειρότερες δασικές πυρκαγιές των τελευταίων ετών.

ο υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας προειδοποίησε πως το φράγμα Ιβαΐλοφγκραντ, στον ποταμό Άρδα, πιθανότατα θα υπερχειλίσει τις επόμενες λίγες ημέρες λόγω των βροχοπτώσεων, ενώ σε ό,τι αφορά τον Έβρο αναμένεται μεγάλη αύξηση του όγκου του νερού σήμερα και αύριο κοντά στην πόλη Σβίλενγκραντ.

Μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις, πολλές κοινότητες στη Βουλγαρία έχουν κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Χτες ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του παρασυρμένος από τις πλημμύρες στην πόλη Τέτεβεν.