GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μνημόσυνο για τους ηρωικούς νεκρούς και τα θύματα του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής στο νησί της Κύπρου

Το Μνημόσυνο τέλεσε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος στο Λιμάνι των Αβδήρων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτ...



Το Μνημόσυνο τέλεσε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος στο Λιμάνι των Αβδήρων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων καθώς και την Επιμνημόσυνη Δέηση στο Άλσος των Αγνοουμένων της Κύπρου.

Παρόντες ήταν ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Βόρεια Ελλάδα Σπύρος Μιλτιάδης, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γεώργιος Τσιτιρίδης, ο Εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, ο Εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης και πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρεβάνος, ο Εκπρόσωπος του Στρατηγού ΔΣΣ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γενισέας Χρίστος Μαστροστέργιος, ο Εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Λάγους, ο Εκπρόσωπος της ΕΑΑΣ Ξάνθης, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεωργία Ανδρέου, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ξάνθης Χρήστος Ιωαννίδης και η Πρόεδρος του Συλλόγου των Κυπρίων του Νομού Ξάνθης κυρία Ελένη Χατζηγεωργίου και μέλη του Συλλόγου που τίμησαν τις Εκδηλώσεις Μνήμης.